krváceni..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43027 29.11.2011 21:55

Ahoj holky, stalo se některý že po sexu jste krvácely? ne tolik teda jako při ms ale i břicho mě trochu bolí jak nikdy přitom prášky beru pravidelne + - půlhodina a jen před týdnem jsem zapoměla o 9h poprvý po těch třech letech co je beru... je fakt že jsme se dýl neviděli tak jsme si to užili dost ale že by mě třeba škrábl to se mi nezdá :( nevím komupak se toto už přihodilo ? děkuju ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Stalo se mi to dvakrát - poprvé mi gynekolog dělal ultrazvuk spodem a zjistil jen prasklinku v sliznici (nemusela jsem být dostatečně zvlhlá, nebo mě přítel mohl trochu škrábnout), tak mi předepsal čípky na zavádění do pochvy, ty však pomohly jen krátce, asi za 14 dní jsem tam šla zase. Tak mi dal nějaké "silnější", byly červené (ty první průhledné a bez parfemace), tyhle strašně smrděly jódem. Zaváděla jsem si je na noc těsně před spaním, aby nevytekly, ale bez vložky jsem se neobešla. Ty naštěstí pomohly a dodnes mám klid. A je to tak rok a půl, rok a 3/4 zpět, už přesně nevím..

    Je to dost častý jev, holky tu psaly třeba i o vřídku na čípku..

    Každopádně bych šla určitě na gynekologii, tam ti zjistí a pomohou, abys byla zase co nejdřív "fit". ;) Ale myslím, že se nějak bát nemusíš, jak říkám, docela často tu jsou otázky na toto. ;)

  • taky se mi to teď stáválo a podruhé léčím prasklou cévku na čípku :o(

  • Já tohle měla, když jsem brala antikoncepci. To bylo pravidlo, že jsem po sexu krvácela nebo třeba jen špinila. Tak jsem ji vysadila a od té doby pokoj :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist