kdy uz jit k doktorovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51746 26.9.2011 10:03

Jak velke zpozdeni je po vysazeni HA (tt negativni, 35DC) jeste normalni a kdy uz je treba zajit si k doktorovi pro injekci na vyvolani MS ? Nazory na ruznych diskuzich se lisi. Nekde radi jit hned , jinde pockat 2-3 mesice, coz je docela rozdil...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    podle mě injekce na vyvolání MS vůbec nic neřeší. Tělo se po vysazení antiko musí srovnata a potřebuje k tomu čas a ne další hormony..

  • To záleží, jaký je Tvůj běžný cyklus, nemůžeš totiž brát spoždění o proti cyklu, co si měla při HA, protože ten je uměle vyvolaný a nemusí vůbec korespondovat s tvým cyklem. Já mám cykly běžně dlouhé 31-45 dní (většinou po 35 dnech)-o cyklu pod 30 dní si mohu nechat jen zdát (když jsem zjkoušela 3 měsíce ha, tak jsem ho samozřejmě měla přesný jako hodinky po 28 dnech) , přesto nemám žádný problém s otěhotněním, ač mám MS nepravidelnou.
    Osobně bych k dr. zašla, kdyby byl nějaký problém-bolest a pod.. nebo se MS nedostavila tak do 2-3 měsíců po vysazení

  • Ahojky, já vysadila 23.6. a očekávala jsem ms 21.7. - ta nedorazila, myslela jsem že to budu mít rozhaprovaný od toho jak jsem je vysadila a ono prd - Jsem TĚHOTNÁ :) .... Pokud máš testy negtivní, zkus zajít k dr na vyvolávačku, já bych nečekala ani minutu, protože jestli chcete miminko,tka zbytečně ztracíš čas na snažilkování :)

  • Ahojky, já jsem měla zpoždění 14dní, a k tomu ještě menší bolest v podbřišku, tak jsem zašla k DR, ten mi udělal i vaginální ultrazvuk , a potom mi píchl injekci na vyvolání MS

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist