kalíšek po vyvaření se mi zdá tvrdší

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41275 14.4.2012 18:43

Ahoj,
nevím jestli je to možné, ale opravdu jsem vypozorovala, že když ho vyvařím tak pak první den kdy ho nosím je takový tvrdší, sem tam mě zabolí nebo tak.. že nepřilne tak jako obvykle.. pak ale už je to opět ok.. jakoby ho roznosím.. máte to taky tak? já už se rozhodla jen dezinfikovat, protože bývaly to hnusné křeče v prvním dnu..

Odpovědi správkyň témat

  • Ahoj,
    tvrdší se Ti zdá jen uvnitř pochvy? Jako na pohmat tvrdší není? Myslím, že sliznice pochvy a okolí měkkých tkání při MS (hlavně tedy první a druhý den) je překrvená a taková citlivá. Tenhle pocit "tvrdosti" jsem nikdy neměla. Jen mi přijde první den, že je ten kalíšek po měsíci nenošení nějakej velkej :-D:-D. Mám teda YUUKI obě velikosti...Lady Cup nemám :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8914.4.2012 20:25

    Mně se to nikdy nestalo, že by byl kalíšek po vyvaření tvrdší. Ono také záleží, jaký používáš. Já mám LadyCup a vyvařuji klasicky ve vodě. S tou bolestí mě akorát napadlo, jestli nemáš moc dlouhou stopku, jestli ji tam máš. Mě ze začátku také občas bolel, ale pak jsem si zkrátila stopku a od té doby v pohodě.

  • eva11115.4.2012 8:00

    Já si také ničeho takového nevšimla

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist