jsem těhotná,nemám chut na sex.manžel se zlobí :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51371 9.11.2011 13:30

ahoj holky.odpustte anonymitu netroufam si to filtrovat veřejne...jsem v 19tydnu tehotenství... nemám chut na sex a manzel jo.. porád ho odmitam ted se skrz to dost hadame..jednou mi řekl na začátku tehu že asi bude teda muset jít jinam.. :-( včera jsem se ho ptala jestli by mě podvedl skrz to že jsem bez chuti a on na to že neví... co sem chtela to mám zeptala jsem se a on odpovedel... do sexu se vyložene nutím a jen držím.. aby mi nezahnu a by spokojenej.. od vždycky je u nas sex o tom ze on ma orgasmus,já ne! když mi chce pomoct musí jinak při sexu orgasmus nemám... jenže ja nemám chut aby mi jinak pomáhal nejak to nepotřebuju jen at uz je veškery tělesný kontakt za mnou :-( hnusi se mi to.. a on to nechape... pry ho asi podvadim kdyz to nechci..jasne po ceste co vedu maliho do skolky tak se nekde stavim na skok :-) on to proste nechape jak to ma m řesit?co mám dělat abych zase chut na sex mela?me se to hnusí skrz to jeho hnusný chování což on nechape řekl mi že je prostě upřímnej...

moc děkuji všem za reakce..zatím jsme o tom už nemluvili..chut by někdy byla ale prostě ve dne kdy se to nehodí,plnej barak lidí malej kolem nas beha a večer jsem vycuclá.. :-( tak děkuji moc ještě pulka tehu snad tonějak přežijeme ..děkuji moc všem.mějte se

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky , nevím jak ti poradit , ale vím , že je to úplně normální . Mám kamarádku , které se v těhu při sexu dělalo zle . Dokonce se i několikrát pozvracela , ale ustáli to a ted jsou šťastná rodina .
    A tobě přeju to samé, aby jste to přečkali a byli jste štastný . :)

  • Já bych to udělala tak, že bych mu to vysvětlila, že zkrátka nemám chuť a že mě to mrzí a volila bych jiné metody sexu. Udělat ho rukou, pusou, zkrátka ho uspokojit a nějak se aspoň takto přemoct. Já naštěstí nebyla bez chuti ani v těhu, ani po těhu, takže jsem toto řešit nemusela.

  • Ahojky, já jsem ve 25tt a za celé těhu jsme měli sex 2x, taky nemám chuť a nehodlám se do něčeho nutit, naštěstí mě partner do ničeho nenutí, ikdyž občas nějakou poznámku utrousí, že bysme na to mohli hupsnout. Já měla na začátku problémy, tak jsme ani nemohli. No kdyby mi řekl že půjde jinam, tak ho snad zabiju! Tak mu řekni že Ti sex doktor zakázal.... Pokud normálně mimo těhu se sexem nemáte problémy, tak by to snad manžel mohl pochopit. Pokus se mu to vysvětlit, že hormony udělají svoje a on nesmí myslet jen na sebe, pár týdnů už to snad vydrží. A blbýma kecama a poznámkama typu půjdu jinam Ti fakt pomůže, je dost bezohledný... na to že by Tě měl teď opečovávat a chovat se k Tobě obzvlášť hezky se chodá fakt podivně. Hlavně mu řekni že vynucováním té situaci fakt nepomůže, kdyby se choval opačně, tvůj přístup k sexu bude určitě taky opačný. Věřím, že bude brzo vše ok!

  • asi jsem moc rázný člověk, ale můj chlap mi říct, že asi bude muset jít jinam, tak teda nevím.....taky jsem byla těhotná, taky jsem neměla chuť, teď často taky ne, když se starám o dítě, tak prostě na to myšlenky nemám a toto by mi partner neřekl... je to od něj docela sobecké a nechutné.. no, budeš se muset asi přemoct, když máš tak nechápavého partnera... na jednu stranu ho chápu, na druhou stranu je od něj škaredé, že ti říká, že bude muset jít jinam, je to smutné, mít takového partnera.......

  • ahojky, jsem ve 14.tt a taky u mě nějak slábne chuť na sex, přitom před otěhotněním bych se milovala denně, v prvním trimestru chuť na sex taky byla a teď je jaksi tatam :-(...Kolikrát jsem se přítele ptala, jestli mu to nevadí, protože já kolikrát mám pocit viny, že ho nemůžu uspokojit, i když bych sama vnitřně chtěla...Přítel to chápe, miminko chtěl a prý v těhotenství počítal, že už se nebudeme milovat tak často...Nyní se milujeme tak jednou za týden, když je to víckrát tak je to svátek :-) U tebe je nejhorší, že ti to vyčítá. Mně říct, že chodím někam jinam, tak si sbalím věci a jdu. Nemohla bych být vedle člověka, který mi nevěří. Na druhou stranu sama občas přítele popíchnu, jestli mu nepíše milenka nebo tak...částečně ze srandy, částečně z obavy, že by se to opravdu mohlo stát skutečností...Příteli věřím a miluju ho, ale to těhotenství je vážně pořádný zápřah na tělo a byla škoda, kdyby se vztah rozpadl jen kvůli sexu ;-)

  • micika9.11.2011 14:49

    Ahoj, to je smutné-nevim já bych to neustála-vadilo by mi to.. jsem těhotná už po druhé a opět nemám chuť na sex, v prvním sem neměla chut ni trosku skoro celé těhu,nejhorší byli první 4měsíce zrovna jako ted, snažila se nad ním občas slitovat a pomoct mu aspon ručně, ale ihned po jeho orgasmu se mi z toho dělalo blbě,sotva sem to ustála aby to v tu chvíli nevnímal..po tom mi vždycky řekl že nemusim,ale nevim-jednou za čas sem si řekla že to zvladnu..nyní sem 15tt a chut se mi docela vrátila,ale na jiuchání jako bez těhu tedy ne,ale občas si to už i užiju.. myslím,že přítel by se neměl čeho obávat,možná si totiž myslí,že je to natrvalo..muj se mě taky při prvním ptal,co když mě to zustane :-) nezustalo,po porodu bylo chutí až až,jenže kuli malému zas míň příležitostí,takže mezi námy bylo vášně až až..no a asi z toho vzniklo druhé dítko :-D muj šel do kolen,když koukal že mi sex zas nic neříká krz těhu a už se mooc těší až bude prcek na světě..

  • Ahojky tak to máš docela dost těžké, je to hrozně co ti odpověděl že neví jeslti by ti zahnul nebo ne... Mít chlapa který tě chce jen na sex je také hrozně. Já osobně jsem to zažila, při sexu jsem se také nikdy neudělala a chlap vždycky ano... Rozhodně nevím jestli mu na tobě ještě záleží nebo ne když takhl mluví!

  • Ahoj, já osobně tohle zažila krátce po druhém těhu - tedy myšleno odpor k sexu. Naštěstí to trvalo krátce a manžel to nějak překonal v pohodě.
    Je úplně normální, když se během těhotenství a krátce po porodu chuť k sexu mění. Někdo jí má naopak zvýšenou, ale je normální i to, co prožíváš Ty. Jsi na začátku a je možné, že se Tvá chuť na sex ještě během těhotenství změní. Každopádně by to chtělo si s manželem o tomhle promluvit. Zkus mu vysvětlit, že je to prostě normální, možná mu o tom někde najdi i nějaký trochu odbornější článek (nejlépe na internetu - chlapi tyhle věci lépe chápou, když to vidí napsané v PC). Zkus ho povzbudit a říct mu, že se to časem zase zlepší.

  • Během mého těhotenství jsme měli s manželem sex jednou. Na počátku těhu jsem krvácela pro hematom a i na radu gynekologa jsme to neměli příliš pokoušet. Měla jsem panickou hrůzu z potratu. Můj manžel to vydržel do konce šestinedělí. Prostě to chápal. Jednak to, že mám strach, že o vymodlené dítě přijdeme a jednak i to, že nemám na sex chuť. Nemusela jsem se do ničeho nutit.

  • Tak já to měla opačně.když jsem byla těhu tak jsem byla až moc náruživá ale ted jak jsem rok po porodu tak tu chut zase nemám.Jsem z toho moc špatná.

  • Já chuť na sexex také nemám a ten můj to zcela reupektuje ani po mě nevyžaduje abych ho uspokojovala pusou nebo rukou. Říká že když nejsem spokojená já nebude ani on ovšem jednou za tři týdny někdy chuť mám a pak si to pěkně užijem u první sme spolu taky spávali málo kdy a nikdy by mě nepodvedl s takovím bych určitě nebyla ;-) . i když ten můj by na to ani neměl čas :-D

  • Mě se osvědčil Arginmax pro ženy, který si kupuji už několik měsíců a s účinkem jsem velmi spokojená. Vrátila se moje sexuální touha a milování si opět užívám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist