jídelníček

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47965 24.10.2011 12:07

ahojky holky,snazim se zhubnout a chtela bych od vas tipy jak a kde sehnat dietni jidelnicek,treba na cely mesic...vyzivovy poradci stoji sileny penize a ja na MD si to nemuzu dovolit,diky za rady a tipy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • evca.knytlova24.10.2011 12:40

    Ahojky, mám stejný problém který jsem taky sem psala před pár dny. Po porodu ne a ne zhubnout na původní váhu ať dělám co dělám. No, pár tipů se mi dostalo, dokonce se mi ozvala i osobně výživová poradkyně a speciálně mi upravila cenník a že by mi vypracovala jídelníček přímo na míru, no ceny mi opravdu dost snížila, ale zatím nad tím přemýšlím, je to opravdu stále dost peněz když je ženská na mateřský a navíc máme hypotéku na barák atd. Zatím zvažuju, tak uvidím a uvidím co třeba budou radit i tobě.

  • http://shop.ignum.cz/herbik/shop/ v potravinovych doplncich najdes koktejl formula 1, ten snidam a vecerim, jinak jim normalne, dodrzovat rozestupy 2,5-3h mezi jidlem, pit hodne ciste vody, dopoledne jist ovoce, odpoledne zeleninu a pohyb a pujde to dolu :) me taky nic nezabiralo a pak jsem vyhrala analyzu tela a prisli na to, ze mam mnohem vice tukove hmoty v tele nez svalove, tak mi nasadili tento koktejl, jsou v nem same ziviny co potrebuje telo a je nizkokaloricky a fakt to na sobe vidim, ze tuky mizi a telo se zpevnuje ;)zacala jsem pred necelymi tremi tydny na vaze 71,5 a ted mam 68,8 (ma puvodni predtehotenska vaha 59kg) tak hodne stesti :)

  • evca.knytlova24.10.2011 13:36

    No, měla jsem stejnou váhu před těhu jako ty a nyní mám 67kg a taky s tím nemůžu hnout. Podívám se na ty stránky a taky zkusím. Díky bumiku :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist