jaké máte zkušenosti z menstruačním kalíškem?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44122 15.2.2013 22:31

chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s ním a jaká je cena a jak to vůbec funguje? asi je to pohodlnější než vložky nebo tampony. může se používat při ms ikdyž plánujeme miminko? možná to zní blbě ta otázka ale slyším o tom poprvé

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky jsem o tom slyšela poprvé. Ale co jsem četla ty různé recenze, tak holčiny co to používají si to nemohou vynachválit. Taky jsem si jeden objednala, a včera mi přišel akorát jsem mezitím otěhotněla, takže asi ještě chvíli nevyzkouším nevadí :-D Já jsem ho sehnala asi za 400kč včetně poštovného ze slevomatu jinak je dražší, asi kolem 600kč. Ale věřím, že se ta investice posléze vrátí :-)

  • Já ho mám už několik let a jsem moc spokojená.Kupovala jsem ho na netu asi za 600,-,ale dá se sehnat i za míň na slevových portálech.Nevidím důvod ho nepoužívat,když cheš otěhotnět,taky jsem ho měla mezi prvním a druhým těhotenstvím a bez problému.
    Pohodlnější je každopádně,vyplatí se ekonomicky a je daleko ekologičtější.Prostě vložíš na místo a skoro o něm ani nevíš.Nevím,proč není víc rozšířený,sama ho považuju za výborný vynález,můžeš se koupat bez omezení,sportovat a nic neřešit....

  • eva11116.2.2013 8:29

    Mám kalíšek už pár let a je to bazva pomůcka.Já teda koupila ten vědší protože už jsem měla dva porody za sebou jeden klasický a druhý cisařem a je mi akorát:-)

  • mám s ním moc dobrý zkušenosti. a myslím, že při snažení o miminko je to naopak vhodný, protože ta menstruační krev se v něm nekazí, jako se kazí ve vložkách a tamponech a když ho používáš a myješ správně, nehrozí tolik kvasinky, infekce, atd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist