jaké kondomy jsou nejlepší?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61322 20.12.2012 18:46

Ahoj, nevím jak to napsat,prostě jsem začala souložit s klukem a ještě neberu HA ale 15 mě už bylo,děláme to s kondomem tak jestli se můžu zeptat jaký kondomy jsou nejlepší,nerada bych otěhotněla,mamka nic neví že už souložím a myslí si že jsem ještě panna,kupujeme kondomy durex,jsou ještě nějaký lepší,třeba silnější aby se třeba neprotrhly,moc děkuju za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky durex jsem nikdy neměla, zdají se mi drahé, s přítelem jsme vyzkoušeli primeros, americkou značku crown a pepino. Primerosky jsou v pohodě ale nevyhovuje mi lubrikant, pepino to samé, crown jsem zprvu měla strach, protože jsou fakt tenké, ale žádný z těch kondomů nám nikdy nepraskl. To, že lidem ty kondomy praskají podle mě není kondomem (pokud nekoupíš nějakej hodně velkej šunt, což se u durexu bát nemusíš) ale spíš manipulací s nimi. Někteří lidi asi nečtou návody, zjistila jsem, že bráchovi praskl, tak jsem se ho ptala, jestli pořádně vytlačil vzduch ze špičky a myslíš, že jo? Ani omylem. Takže prostě hlavně dávat pozor při nasazování a pak by se nemělo nic stát.

  • venysek20.12.2012 19:21

    Ona má asi každá značka své pro a proti a třeba od toho Durexu jsem našla tyhle: http://www.prozdravi.cz/kondomy-extra-safe.html se silnější stěnou, tak je možná zkus sehnat pro větší jistotu.

  • DUREX je hodně dobrá značka..

  • eva11120.12.2012 21:48

    Durex jsou výborné a pro jistotu můžete ještě skusit jak se někdy doporučuje použít antiko. krém;-)

  • Simone21.12.2012 11:35

    My používáme Durex a jsou skvělé. Nám se nikdy neprotrhly, ale je samozřejmě potřeba vždy před nasazením přodržet špičku. Jinak my používáme ty extra tenké a ty se taky nikdy neprotrhly ;)

  • já mám taky zatím jenom zkušenosti s durexem a vždy jsem byla spokojená:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist