jaké je možné případné riziko????

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22735 9.9.2011 9:08

Ahojte holky, potřebovala bych poradit, i když nechci nijak stresovat a sestřička u gyndaře mě uklidňovala že je to detail,a že nemám stresovat ... i tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory :-)... jsem v 19+4tt. všechno je o.k., všechny screeningy vyšli na jedničku.. bez sebemenšího problému. před 14 dny jsem dávala krev na tripl testy. Žádný dopis mi domů nepřišel, takže to vyšlo všechno v pohodě... Tento týden jsem byla pro něco za sestřičkou tak jsme se o tom ještě nějak bavili tak říkala že to vyšlo všechno negativně ale že tam je jen nižší HCG :-(.. 21.9. jdu na fetální echografii a velký UTZ nebo jak to je...ani nevím.. prostě nám tam budou kontrolovat srdíčko atd.. jestli je všechno o.k. a tak jak mám být... akorát mám teda trochu strach co to může znamenat že mám nižší to HCG :-(.??????.. už mě napadlo jestli mi to třeba nebrali dřív nebo později než měli a proto se to hcg snížilo?? na krev na ty tripl testy jsem byla na gyndě v 17+1tt.. Poradíte?? máte zkušenost?? jak vám vyšly všechny screeningy??Pořád nevím co si o tom myslet :-( nechci se stresovat ale víte jak to je..pořád nad tím přemýšlím a důmám... a do 21.9. je to ještě vcelku dlouho :-(
Díky moc všem :-) :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím že stresuješ zbytečně. Každá jsme individuální a ne vždy se všechno podaří napasovat do tabulek. Nižší HCG neznamená vůbec nic, zvlášť když vše ostatní je v pořádku. Jo, kdyby tam byl ještě v něčem zádrhel, tak by to s tím HCG mohlo ukazovat na problém, ale takhle nee. A na velký ultrazvuk se chodí preventivně dá se říct že všechny těhulky (dle zvyklostí lékaře), takže to ti taky na žádné problémy nepoukazuje. Buď úplně v klidu, ať nestresuješ naprosto zbytečně mimíska. ;o)

  • Jestli máš nějakou pochybnost, tak zavolej do poradny a zeptej se na to Dr. Sestřičky jsou mnohdy chytré až na půdu a nasadí nám brouka do hlavy aniž by to bylo potřeba. Užívej si těhotenství.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist