jaká večeře?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45009 28.7.2011 14:42

Ahojte holky..má otázka se týče jídla večer..kolem té 6 7 hodiny. Co myslíte z vlastních zkušeností nebo tak z informací.. je lepší mít na večeři tmavé pečivo,šunku,sýr nebo tak něco? A nebo jogurt musli ovoce? Díky za odpovědi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych řekla, že jogurt a müsli je spíš na snídani a tmavý chléb šunka sýr na večeři ;) nebo aspoň já bych to tak udělala, i když se říká, že snídaně má být vydatná a na večeři už jen maličkost, zkus se podívat na Jste to, co jíte a podle mě tam by měli mít pravdu, když Tii lidi opravdu hubnou...

  • no musli bych určitě nazařadila k večeři.. je tam hodně energie a hodí se k snídani.. k večeři bych volila spíše zeleninové salátky, knackerbroty a když pečivo tak žitné..

  • musli na veceri néééé....kolem 19hod-nejpozdeji muzes i druhy chod tepleho jidla.4 hodiny před spaním... když víš že pujdes spat az o pulnoci tak klidne v 8 :-) at oak nemas hlad.. jestli to myslis kvuli diete tak tmave pecivo,sunku či sýr,nebo naváženou stravu podle planu.ryzi,maso,atd...
    jestli to nemyslis kvuli diete tak cokoliv 4 hod pred spanim ale nepřecpat se..

  • Apocalypse28.7.2011 18:57

    Suhlasim s denouskem, jinak co vim tak dieatari doporucuji nejist vecer sacharidy, coz znamena nejen cukry, ale taky treba pecivo, brambory, testoviny atd...Na druhou stranu, nic se nema prehanet, ze ne :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 530 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist