jak zhubnout po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23966 18.3.2012 20:43

Ahoj holčičky, prosím poradíte mi někdo jak zhubnout po porodu? Už mám po porodu 3 měsíce,myslela jsem si,že to půjde samo a nějak ne :'-(:'-( od porodu mám stále ještě 8kg nahoře, 3x týdně cvičím, jím málo, vůbec žádné sladké a jsem z toho uplně nešťastná. Už jsem i uvažovala o nějakých tabletkách na hubnutí, máte nějaké zkušenosti? Moc děkuji za rady.:-):-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli ono to nebude tim, že jíš málo;) Když má člověk nízký příjem KJ, tak nehubne, ba naopak dokonce může i přibírat. Takže 5x denně malé porce zdravého jídla! Hodně pít (neslazené nápoje, čili nejlépe vodu) a ten sport:) Ono to půjde, uvidíš;) Jo a ještě ovoce dopoledne, zeleninu odpoledne.

  • Tri mesice po porodu nejsou hodne...ja zhubla asi po 6 mesicich a myslim si ze to neni dobre i pro miminko aby jsi se takhle nervovala...pujde to neboj...hlavne zadne pilulky po tech bys zhubla a za par mesicu by jsi ty kila mela zpet a i dvojnasobek...

  • já se po porodu nikdy na svou původní váhu nedostala. ale při váze o 5kg víc než před těhu jsem měla stejné míry. rozložení svalů a tuků v těle může být tedka jiné, a zatím bych to na tvém místě nehrotila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist