jak schodit bříško po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 17.10.2011 10:02

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak jste se dokázaly vrátit do formy po porodu? Jsem 8 týdnů po porodu, a stále mám to nehezké povadlé bříško :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak pokud teda vazne neplanujes delat ve volnem case sedy-lehy (jako ze me by to po porodu ani nenapadlo, jak jsem byla utahana uz ze samotneho starani o prcka), tak to bude trosku dyl trvat. Me se brisko dost zpevnilo asi do pul roku po porodu a to jsem vazne jen chodila obcas s malym na prochazky. Jinak ve volnu, kdyz maly spal, tak jsem odpocivala :-) Jo a kojeni pry taky pomaha na stahnuti tech svalu, kdyz se ti ztahne deloha, tak i to brisko bude mensi.

  • Dej tomu trošičku čas, bříško se ti časem zatáhne. Já ho mám stejné, jako před těhotenstvím. Ale nějaký ten měsíc to trvalo :o)

  • Martasek8917.10.2011 13:25

    Já mám 4 měsíce po porodu a ještě ho mám jemně povadlé. Párkrát jsem si dala doma Zumbu a pár posilovacích cviků, víc moc nic. Spíše "pobíhání" po bytě a kojení mi pomáhá. Ale budu už doma cvičit. Venku je chladno, tak to moc na procházky není, tak ať mám pohyb :)

  • 8 týdnů po porodu je ještě brzy. Si vem jak dlouho to trvalo než tolik narostlo, musíš mu dát holt víc času. Zatím cvič doporučované cviky na pánevní dno a bříško ještě nech "odpočívat". Pokud se to nespraví, začala bych to řešit zhruba po půl roce.
    Jinak pravda, že (pro tebe bohužel) nejlepší je na to kojení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist