jak oznámit těhotenství partnerovi?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63924 24.7.2012 18:23

ahoj holky..dejte mi nějaké typy, jak oznámit tatínkovi(manželovi, přítelovi), že čekáme miminko, když už je to podruhé? první oznámení byla "oslava" s rychlými špunty a dala jsem mu jako dárek dupačky, ale nedopadlo to a musela jsem na revizi..ale teď podruhé(navíc to ještě není 100%) se bojím radovat, ale zároveň chci manželovi připravit nějaký pěkný oznámení, aby měl radost :)

díky za typy.

děkuju vám holky za vaše odpovědi :) nakonec jsem to udělala trochu jinak :) vzala jsem manžela na úžasnou véču do krásné restaurace a když jsme se najedli, navnadila jsem ho na procházku kolem zámku, kde jsme před dvěma lety měli obřad :) při západu slunce jsem před zámkem v zahradě vytáhla dvě naše společné fotky, že pro něj něco mám...jednu z dřívějška a jednu z tohoto týdne, kde už jsme tři :) řekla jsem mu, ať najde mezi těma fotkama rozdíl :) když na mě nechápavě koukal, zeptala jsem se, zda chce nápovědu a vytáhla jsem v dárkové krabičce kojenecké ponožtičky :) ihned mě silně objal a vyhrkli mu slzičky se slovy, hlavně ať je miminko zdravé a neopustí nás, jako to první :) tak ťuk, ťuk, ať to dobře dopadne :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme to poprvé zjistili společně, protože jsem chtěla jít koupit test a pořád jsem měla za zády mamku, tak jsem ho vyslala, ať ho koupí. Pak jsem taky musela na revizi, kvůli zamlklému potratu. Podruhé jsem mu dala "dopis" od miminka, že se těší na tatínka. Podruhé to bylo víceméně jedno, jak bych mu to oznámila, protože už se tolik neradoval, jen jsem viděla obavy a pořád říkal, ať už nás brouček neopustí. Radost přišla později, kdy nám vše potvrdila doktorka a kdy nám řekli, že jsme překonali 13. tt a malý má srdíčko jako zvon.

  • JanaRad24.7.2012 19:31

    Já dávala manželovi dudlíka. Krásně zabaleného s mašličkou :-D

  • petulinkaa1324.7.2012 22:46

    Jo taky jsem si planovala jak to vzdycky reknu a ja nevim co,ale kdyz vykoukla ta druha arka,tak manzel byl doma a ja z toho šoku jsem se zmohla jen na ,,no miláčku,je to tam" a usmev na tváři :-D:-D

  • tak my s manželem měli domluvený, že když se zadaří, tak dostane panáka (a po srdíčku i celou láhev) alkoholu, který má rád (normálně ho nepil,i vzhledem k ceně). když sem mu ho nalila do skleničky kde byl nápis-název toho alkoholu, tak mu to nejdřív nedocházelo...došlo mu to až asi za půl hodiny, že to byl právě ten panák, na kterého sme čekali ;-) pak sme se šli projít a celou cestu jen nevěřícně kroutil hlavou, ale byl rád, že se zadařilo.

  • Určitě mu to neoznamovat, když dělá něco strááášně duležitého na PC:-D Já si večer před MS udělala jen tak ze srandy test, ani jsem nečekala že bude pozitivní, ale byl a jak jsem měla před tím naplánování, že mu dám zabaleného dudlíka nebo tak, tak jak jsem ten test viděla, tak jsem za ním celá vyklepaná letěla do obýváku, ale on zrovna hrál nějakou hru...Řekl "Hm" tak jsem začala vyšilovat, že je mu to uplně jedno, načež mi odpověděl, at počkám, až mi to potvrdí doktor:-D No, myslela jsem, že ho zabiju v tu chvíli, ted už se tomu směju

  • U prvního jsem se o těhotenství dozvěděla až u doktora, když jsem tam šla s podezřením, že jsem těhotná. Když mi to potvrdil, tak jsem pak příteli čekajícímu na výsledek psala SMS, že mu gratuluju. Syn byl neplánovaný, ale to zjištění nám udělalo velikou radost :-)
    Teď u druhýho jsme se o miminko snažili 6 měsíců. Zpoždění jsem měla poslední 2 měsíce před otěhotněním, tak jsem vždycky byla zklamaná z negativního testu a přítel taky. Když v listopadu vyšel test pozitivně, tak jsem to radostí nevydržela a příteli to vykecala hned po příchodu z práce :-D On tomu moc nevěřil, prý až to bude potvrzený od doktora... Teď už nám zbývá jen nějakých 16 dní do termínu, tak jsme oba napnutí, kdy to přijde :-)
    Pokud by bylo ještě třetí miminko, tak bych to chtěla vydržet příteli neříct, počkat si třeba na první kontrolu a pak mu dát např. krabičku s fotkou nebo tak něco :-) viděla jsem u holek různý podobný nápady a docela mi bylo líto, že jsem to teď podruhé vykecala tak rychle :-D

  • Kamarádka pozitivní test dala do obálky a tu obálku do X krabic :D Když ten její přišel domu, tak viděl obrovskou krabici (od tv) a na ní jeho jméno, tak začal škubat, po několikátý krabici měl výraz jako ,,děláš si srandu?" :D Ale když se dostal k testu, tak byl štěstím bez sebe :)
    Já zase k ránu musela na wc, bylo asi půl 6 a že si udělám test, měla jsem 3 dny zpoždění. Když jsem uviděla //, tak jsem vyskočila a utíkala do ložnice, kde spal přítel, ale to už ani nespal :D Vzbudila jsem ho a když mi řekl, že tam je jedna, tak jsem s nim zacloumala, že tam jsou dvě :D:D Takže byl i nebyl rád :D

  • Já jsem úři prvním těhu(neplanovaném) hned letěla za manžou do garáže,at' jde okamžitě se mnou :D a hned jsem mu to řekla.Bohužel nedopadlo to.Po půl roce snažení o druhé mimi jsem si udělala test,když měl manža na odpolední,kupodivu vyšel krásně pozitivně :) Vzala jsem obálku,do ní dala test a na ni namalovala dudlík :) Obálku jsem šoupla na zrcadlo v koupelně a manža,když si šel vyyčistit zuby sebou málem sekl :D potom jsme celou noc nespali a plánovali jsme pokojíček :)

  • Při prvním těhu jsem dělala test ráno na manželovi narozeniny, takže jsem za ním hned běžela do obýváku a přála mu všechno nejlepší k narozeninám a pak z poza zad vytáhla těhotenský test... ještě teď to mám před očima, ten jeho výraz radostného překvapení. Bohužel to nedopadlo :(. No a další dvě čárky jsem objevila týden před Vánoci, takže jsem připravila dáreček s pidi botičkama, dudlíkem a vzkazem od mimíska. Jen byl trochu problém to ten týden vydržet, navíc jsem musela použít i trochu lstivosti a tvrdit, že jsem to dostala... dalo to teda dost práce, protože mě několikrát málem prokoukl, no a pak při rozbalování posledního dárku nevěřil vlastním očím :-D .... strašně jsme se nasmáli, protože jsme dávali oba do kupy situace, které nastávaly v tom týdnu před ... že on tušil, ale když jsem vyhodila zabalenou vložku, tak si opravdu myslel, že se nezadařilo .... krásné vzpomínky a teď už se těšíme na mimíska, za měsíc už ho budeme mít v náruči....

  • Tak to jsi mu to oznamila fakt moc hezky! :-) snad vam to tentokrat vyjde, at se za par mesicu muzete radovat z miminka. Drzim pesti! ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist