jak častý máte sex?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28663 25.8.2011 17:27

Ahoj jen taková anketa pro mě jak často jak dlouho,použítváte kondomy či lubrikant? Ptám se proto že s přítelem ho mám dost nepravidleně třeba jednou za týden (nežijeme spolu) a mě to pak tak trochu stačí sice nepoužíváme librikant ale nějak divoký mi to nepřijde ale tření je tření a já jí mám pak už trochu vyčerpanou a třeba když se milujem večer tak druhý den ráno už to pro mě neni příjemný...a dost mě to štve

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sex s partnerem mám velice často a takový problém nemám, ale nás to v posteli společně hodně baví i když už jsme spolu dlouho a zvlhčení je u mě bezproblémové.

  • Já beru HA, kondom nepoužíváme, ale taky se mi občas stane, když se déle nevidíme a pak si dáme pořádně do těla :D, že mě to pak bolí, pak už musí být klid, já musím být v klidu a většinou za den, dva se to zase spraví. :)
    Ale myslím si, že by tomu lubrikant mohl pomoct, když se ho nepoužije moc, tak i nějaké tření bude. ;) A není to zas tak hrozná investice, takže za vyzkoušení nic nedáš. ;)

  • No my tak 1-2 denně. Kondom nepoužíváme, ani žádnou jinou antikoncepci. Jsem také dost vlhká, asi až moc, takže pálení nemám. Jen někdy, když trvá sex třeba hodinu a víc, tak jí mám trochu namoženou, to jo :-)

  • Verousek8925.8.2011 18:48

    My s přítelem máme sex tak 2-3x týdně. Kondom používáme a se zvlhčenín nemám problém. Jen někdy, když použijeme kondom, tak si přidáme trochu lubrikantu, jinak ho nepoužíváme. Když se milujeme častěji nebo třeba i několikrát za sebou, tak pak jsem taky vyčerpaná, občas mám pálení a cítím se "odřeně" a musím si dát pauzu :)

  • Elisabett225.8.2011 19:27

    Vedu kondom, jelikož HA nemůžu, lubrikant používáme jenom když máme anální sex, protože nemám problém s vlhkostí. Jelikož partnera vidím hlavně o víkendech, tak sex máme nepravidelný, většinou jednou - dvakrát za den. Ale je fakt, že když je to častěji, tak i já mám problém s jako odřeností:-) Spíš je to ale u mě nepříjemné, když mám před menzesem nebo plodné dny, přítel je vyvinutější, a pak celkem bolestivě naráží na čípek

  • Ahoj me jednou nekdo chytre poradil misto lubrikantu kokosovy olej a musim uznat, ze je bezvadny. je drazsi, za to ale vydrzi dloooouuuho. Da se pouzit jak na suchou kuzi na namazani, tak se da jist a taky se da pouzit jako lubrikant. :o) Ted v tehotenstvi nemam se zvlhcenim problem, ale pred nim mi to dlouho trvalo a tohle je bezvadna pomucka. Staci, aby se potrel chlap a jde to samo. Tak hodne zdaru :)

  • Jelikož se někdy nevidíme třeba tři dny, tak když jsme spolu prakticky neděláme nic jiného, než že sexujeme:)) párkrát za den prostě:))) Používáme kondom a beru i HA. Lubrikant jen na anální sex;)

  • ahojky, poslední dobou jsme pracovně vytížení, takže sex 3krát týdně je fakt maximum....jakmile ale sexujeme každý den, tak jsem taky dole "odřená", pálí to, svědí a tváří se to jako kvasinková infekce.....zvláštní je, že nikdy nebyla potvrzená lékařem...Lubrikant nepotřebujeme používat, také nemám se zvlhčením problém...:-)

  • My tak 2 - 3 x týdně, někdy i 1 x, když je dítko často vzhůru....Dřív to bylo v pohodě, od porodu mám se zvlhčením problémy, super je to jen v období kolem ovulky...Dřív jsem byla v poho a mohla dlouho, ted už to neni tak růžový, záleží na zvlhčení, když o.k, sex druhý den nebolí, jak začneme nasucho, mám pak pár dní smůlu..nic neberu, provozujeme jen přerušovanej..

  • my sexujeme tak jednou,dvakrat do tydne,kdyz mame deti na prazdninach nebo jsou neke na navsteve tak i vickrat za tyden,ja bych brala sexovani kazdy den,ale pritel ma narocnou rpaci,odchazi rano a prichazi v noci a to pak po nem chtit nejake vykony je nadlidske,je rano ze se osprchuje a jde spat.lubrikant pouzivame.nepouzivame ani kondom ani HA.planujeme mimi.

  • My máme sex často... vídáme se tak 5x týdně a pokaždé je to 1 - 3 sexy :D :D ...kondom nepoužíváme, beru antikoncepci, ale když jsem ji ještě neměla, měli jsme kondom :) a lubrikant jsme neměli nikdy.

  • Beru HA, takže kondom nepoužíváme, ale lubrikant ano (dokonce máme i víc "druhů", ovocný, chladivý, normální... mám toho plný šuplík). Většinou se vidíme jen o víkendu a pak je to docela znát, jelikož je to za ty dva dny třeba 8x... Záleží na tom, jak se vidíme, ale i když je to někdy během týdne, vždycky je to alespoň dvakrát ;)

  • My, jelikož taky spolu nežijeme, nemáme spíš kde, takže když se zadaří 3x do měsíce jsme rádi, máme HA i kondom...

  • Páni, jak tak koukám, tak my jsme docela brzdy :D ... Já jsem s partnerem 10let a sexujeme tak 1x týdně, někdy ani to ne . :)

  • No, ja na sexik moc nejsem, ale snazim se vyhovovat manzelovi jak to jen jde, ale i tak to neni casteji nez 7x za mesic. Mame male dite a druhe je na ceste a manzel je v praci od peti rano do peti odpoledne, takze jsme vlastne stejne porad utahani. Lubrikant pouzivame temer pokazde. Manzel na predehru neni, jeho predehra je:"tak ja donesu gelik" a za pet minut je hotovo :-) Ale me to tak vyhovuje, orgasmus mam pokazde a aspon pak muzu jit brzo spat :-)

  • tak my si prošli vším, s antikoncepcí a tím,že sex byl když se nám podařilo být sami,takže někdy 3x denně a pak 2 tydni nic,pak bez antikoncepce s kondomy v plodné dny, jak jsme spolu začali bydlet sex byl průměrně ob den někdy klidně týden v kuse každý den,snaha o miminko,takže bez kondomu,bez ničeho,zezačátku těhotenství se mi sexovat moc nechtělo,tak to bylo 1-2x tydně a teď zhruba od 13tt je to zase fajn a tak 3-4x tydně. Nikdy jsme lubrikant nepotřebovali,v sexu jsme si skvěle sedli, předehru máme dlouhou,mívám orgasmus při ní,pak teprv samotnej sex. Ale když jsme třeba sexovali dlouho nebo vícekrát,tak to pak taky bylo bolavé,ale myslím,že né suchem. A taky asi to mokro nezáleží jen na vzrušení,což určitě hlavně,ale každá jsme jiná,tak někdo maže víc někdo míň :)

  • Maki8927.8.2011 12:56

    My máme sex celkem často a předtím jsme ho měli třeba několikrát za den či noc :-)))).Kondom jsme nepoužívali a nepoužíváme ani ted,když už HA neberu a lubrikant jen velmi zřídka.Jsem hned vlchká,takže u mně není problém

  • Ahojky no já jsem s přítelem příští měsíc to bude půlroku spíme spolu pokud nejsme opravdu utahaní každý den a jak kdy podle nálady někdy 2 krát denně někdy i vícekrát třeba i 4 krát denně to záleží na okolnostech kondom nepoužíváme ale tedkon mi gynekolog předepsal antikoncepci tak budu spát s ní a jinak si užíváme když spolu dlouho nespíme mírně mě to bolí ale dá se to vydržet jelikož sem každý den vzrušená a mokrá tak je sex většinou každodenní záležitostí :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist