hubnutí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26294 15.6.2011 18:33

Ahoj:) přístí týden mám jít na casting. Dnes jsem si zkoušela plavky po delší době. no.. vím, že za týden se moc zhubnout nedá, i když už se snažím déle. Mám 170 cm a 61 kg. Vsadím se, že jak se tam objevím, budou do vkládat že ideál je tak 55.. (to jsem kdysi měla) ovšem má cenu se teď dřít, ať se to aspoň trošku zlepší? Nejsem tlustá, jen potřebuji trošku zase zpevnit prsa a zadek.. stačí 3x týdně posilka, aerobic atd..? Jinak to, na co má být casting je až za měsíc, to už je lepší. I když pochybuju že to někam povede, když neumím chodit jako modelka ani nevím co:D.. ani nevím proč to sem píšu, snad kvůli nějaké radě k tomu zhubnutí. Pokud to někomu připadá vtipné, že řeším pár kg, jsem v tomhle vážně perfekcionistka, kdyby se mi udělalo něco typu - špek nebo velká stehna, letěla bych se zničit na celý den někam, vyběhat to, vyplavat nebo nevim:D

ještě sem ke konci zapomněla dodat, že pokud jsem tak nějak duševně v pohodě, jít běhat se nedonutím, maximálně ten aerobic nebo volejbal.... ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na svou výšku máš váhu dobrou. Dle výpočtu BMI je norma 18,5 - 25 a Ty máš 21,11 takže ideál. Já jsem teď těhu, ale před jsem měla BMI kolem 23, takže jsi na tom o něco lépe :-D Chodit se jistě naučíš a dobré na zpevnění postavy jsou in-liny ;-) Hezky se tím pevní a formuje zadeček a stehna :-)

  • Já teď taky "hubnu", jako, že se taky zpevňuju. Chodím 4x týdně do fitka a 3x týdně mám tak 35-40 minut aerobku (inline brusle, orbitrek nebo rotoped) Za 2 měsíce jsem přibrala 2 kg :D Ale mám ze sebe lepší pocit, ve fitku vidím fakt pokroky. Jenže já nejím, ale žeru, nedokážu si odepřítdobrý jídlo. Měla jsem 174/59 -jenže proporčně zcela blbě-malá prsa a velký boky. Teď mám teda 61. A mám pocit, že bříško je lepší, zesílily mi ruce, ramena, záda a prsa se trochu zvedla ;) Za týden toho opravdu moc nenaděláš. Já si všímám právě až teď po těch 2 měsících, ale pokud nemáš problém s jídlem jako já, tak ten měsíc je dobrý. Důležitý je právě to kardio. ;) Držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist