femigard

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22268 19.5.2011 13:44

ahojky womenzonky:-)...chtela jsem se zeptat...zacala jsem pouzivat femigard kvuli pravidelnosti MS....posledni cykly jsem mela: 28DC,19DC,15DC,20DC......pred potratem jsem mela ms pravidelnou( je tu uz vice jak rok od potratu) 28 DC......dnes je to 32DC a ms nikde...ani to na ms nevypada...snazime se totiz o mimco...delala jsem si i tes ale negativni:-(.....myslite ze jeste muzu byt tehu nebo to udelal te femigard? jake mate zkusnosti vy?? diky moc za vase odpovedi:-))

ahojky tak chci jen dodat ze jsem konecne taky tehulka:-D...necekala jsem ze femigard zacne pusobit tak rychle:-) drzim vsem palce

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já mám zkušenost z Gynexem - což je něco podobného: přeposílám ti co už jsem tu psala: já má zkušenosti s Gynexem takové:tak jelikož já neměla MS cyklus žádný, tak taky jsem si Gynex koupila. ALE! když jsem ho začal brát v dubnu, tak se cyklus obnovil na 2 měsíce a v červenci už zase nic...tak jsem zašla přímo do Energy (to je firma co vyrábí Gynex), nechala se tam od paní změřit. Zjistila mi že mám oslabené játra. Paní říkala že vše souvisí se vším, že je napřed důležitá detoxikace aby se tělo nastartovalo. Tak jsem 2 cykly (po 3 týdnech) brala Regalen, ale cyklus se mi stále nenastartoval. Paní v Energy řekla že to se taky může stát. Za dva měsíce na to hned po Regalenui jsem začala brát Gynex a hned tem měsíc jsem otěhotněla.K tomu Vitamarin (který podporuje a udržuje těhu a Fytominerál. Těžko říct jestli pomohl Gynex nebo injekce agolutinu (na které jsem mimochodem chodila skoro půl roku). ALe bavila jsem se o tom s tou paní v Energy a ta říkala že to tak je, že spousta žen si koupí jen Gynex a ten nic neudělá, nepomůže. Ale když se to vezme od začátku, zjistí se kde je problém (vůbec to nemusí být ženské orgány) a pak se naváže ten Gynex, tak to prostě zabere. Kukni i na www.energy.cz, a je tam spousta článků. Ted v těhu taky beru Energy a jsems tím maximálně spokojená, je tam vše co mimi potřebuje a je to přírodní.Ale jsem zastáncem názoru že zkusit se má všechno. tak hodně štěstí, já můžu Gynex jen doporučit.
    a na závěr: doporučila jsem ho i kamarádce, která brala Utrogestan a Clostík...otěhotněla v září ale neklaplo to, musela na revizi, pak se nechala změřit, brala Regalen ale pořád nic, pak jsem jí poradila Gynex a hned první měsíc otěhotněla a čeká dvojčátka. Ale dvojčátka čeká z těch prášků, Gynex jen nastartoval pohlavní orgrány aby fungovaly tak, jak mají. A to už je v mém okolí 3 holka která po "léčbě" energy otěhotněla. takže za mě jen ano.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist