dvoudenní mensturace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24548 28.10.2011 13:06

Dobrý den, už druhý mesíc mam menstruaci pouze dva dny, jsem z toho horzne nervozní, je to normální nebo bych mela jít k doktorovi? predem děkuji za odpoveď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko28.10.2011 13:42

    Bereš HA? Nebo nemůžeš být těhotná? To jsou první věci, které na délku či intenzitu MS mohou mít vliv. Každopádně jestli jsi z toho nesvá, zašla bych na gyndu.

  • Není nic jednoduššího než si udělat těhu test a pak dál uvidíš sama....

  • já jsem mívala menzes dva tři dny normálně, ale až časem po braní HA. Jestli jsi z toho nesvá, zajdi k doktorovi a optej se. Já bych řekla, že to může být (beru to podle sebe). Jestliže bereš HA pravidelně a delší dobu těhotná by jsi být neměla.

  • nech si u doktora udelat ultrazvuk, mne se oslabila hodne menstruace, doktor rikal, ze je to ok, ale mne to prislo divny, protoze driv to tak nebylo, pak mi udelal ultrazvuk, a zjistil, ze mam na vajecniku obri cystu, kterou mi laparoskopicky odebrali, bohuzel i s vajecnikem..ultrazvuk by mel odhalit kde je chyba, take to muze byt po piti kontryheloveho caje....jinak na vetsi krvaceni je dobry jist denne lzici namletych plodu z ostropestřce:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist