doba menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31356 10.4.2011 22:36

Ahoj všichni... je mi 12 a mám už asi třičtvrtě roku menstruaci... všechno bylo OK alenedávno sem dostala menstruaci a měla sem ji 8 dní...9. den byl normal a myslela jsem že už to skončilo ale 10. den sem to najednou znovu dostala! je to normální? díky...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 3/4 roku je pořád ještě celkem krátká doba, asi se ti prostě tělo ještě s menstruací a dospíváním nesmířilo, podle mě se ti cyklus ještě bude muset pomalu ustálit, pamatuji si, že jsem ze začátku (asi rok po první menstruaci) jednou menstruovala dokonce celých 26 dní, ale později se vše ustálilo a menstruaci mám celkem pravidelnou co do délky krvácení i délky cyklu. Myslím, že se nemáš čeho bát, ale pokud si nejsi jistá, můžeš to řešit pro jistotu s gynekologem. =)

  • Mě MS blázní celý život. Pravda, čím jsem starší, tím míň blázní. Ale první dva roky to byl vůbec děs. Jednou jsem ji měla po 72 dnech, potom hned zase po 16 a trvala taky třeba 8 dní, pak zase jen 4 nebo 5.Máš-li pochyby, tak se domluv s mamkou, ať tě vezme na kotnrolu na gyn. A neboj, trvá to jen chvilinku a podle mě to je míň nepříjemné než zubař.V tvém věku by sice prohlídka byla asi nejspíš přes konečník, ale co si pamatuju když jsem tak na prohlídce byla já, tak to nakonec nebylo nepříjemné. Rozhodně míň než jsem měla strach. A pak jsem byla v klidu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist