dlouhá první "poUPT" ms

Otázku položila: Hanicka.K 27.5.2016 19:18

Ahoj, už jsem tu jednou psala. Jsem 9 týdnu po UPT a jsem 14.DC. Jenže mám stále ms. Ne nijak extra silnou ale několik vložek za den spotřebuju (cca 4-5, ale nejsou úplně nasáklé). Docela mě děsí barva - jasně červená. Ale jinak mi nic není, nemám teplotu, podbřišek mě nebolí, na omdlení taky ne, prostě mi je fajn. Od pondělí piju kontryhelový čaj a od úterý zobu rutascorbit (něco jako ascorutin). Myslím že to je o malinko slabší ale jinak žádná změna. Vim že první MS bývá jiná ale tohle? Nejpozději v úterý se chystám k dr. ale chtěla jsem znát názor někoho jiného.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • být tebou, už jsem na gyndě byla dávno, nevím na co čekáš? když už dva týdny v kuse krvácíš.... to není normální ani omylem

  • lulatko27.5.2016 21:41

    Osobně mám za sebou kyretáže dvě a rozhodně se nedá říct, že by některá z nich byla o dost jiná než obvykle. Ba naopak, snad byly méně intenzivní co do síly; co do délky to byla normálka. Dokonce co jsem tak nějak ze zkušeností postřehla, je to tak u mnoha žen po revizi apod. Je to tím, že zákrokem je děloha možná vyčištěná ještě důkladněji než po klasické MS, takže první MS po zákroku vůbec nemusí být silnější, bolestivější a delší. Co hCG? KOntroloval Ti ho od zákroku vůbec někdo? Každopádně bych v pondělí na gyndu zašla; 14 dní opravdu není normální krvácet, když to není u Tebe obvyklé, a to nezávisle na prodělaném zákroku.

  • trinetka28.5.2016 12:57

    Já mám od porodu 4.ms a průměrná délka periody je 20dní.. někdy 14 dní pauza, někdy 50.. Nevím co je to UPT, já to beru, že ještě nejsem po porodu srovnaná.. U dr sem s tím zatím nebyla.. A to mi ještě včera šli hotový cucky sliznice..

  • Kamaratka bola na potrate a tiez dost dlho po tom este krvacala. Pokial nemas bolesti a nekrvacas velmi, tak sa neboj. Mimochodom ten kotrhelovy caj moze sposobovat vacsie krvacanie. Takze uz by som ho radsej na tvojom mieste nepila. Napriek tomu by bolo dobre zajst k lekarovi, aby ta pozrel, ci je vsetko o.k. predsa len je to pre telo narocne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist