depilační krém a stěrka...tam dole

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45482 25.8.2011 22:13

Dobrý den,jen jsem si tak projížděla inzeráty,že holkám po holení naskákají červené pupínky,mně se to děje taky,ale jedna paní tam říkala že si rači tam dole pomáhá depilačním krémem,a pak ta stěrka,chci se zeptat,to se může? nevznikne z toho třeba nějakěj zánět ?

Všem dekuji moc za odpovědi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Depilační krém tam dolu už nikdy nedám:)))) mě to ty chloupky natočilo!!:D Nebylo to na ně dostatečně silné...takže jsem se pak měla pořád, ale jako ovečka:D A na ten krém můžeš mít hodně ošklivou alergickou reakci (a ta je fakt častá) ...kůže ti ošklivě zarudne a může být hodně citlivá...

    Po holení se fleky a pupínky dělají jen, když to dělá žena "špatně". Taky jsem to mívala, prostě musíš přijít na to, co ti vyhovuje. Já se oholím, osuším, namažu pánskou niveou a bez kalhotek (aby mohla pokožka dýchat) jdu spát a už žádné pupínky, ani fleky nemám.

  • S depilacnim kremem tam dole zkusenost nemam, ale minimalne na bikiny bych to zkusila.
    Mne po holeni ziletkou taky naskacou pupinky a tak tri dny trva nez to zmizne, ani zadnej pudr nezabere. Zkusila jsem teda doma amatersky vosk a nic - zadna vyrazka, jen efekt nebyl tak super, takze jsem premejslela, ze bych sla na brazilskou.
    Rekla bych, ze nekdo citlivejsi z toho muze mit nejakej zanet, kdyz to bude nejaky moc "navoveny", ale kdyz se potom veme intimni mydlo, tak by to mohlo bejt v pohode.

  • Verousek8925.8.2011 22:46

    Já jsem se kdysi s depilačním krémem holila a bylo to v pohodě. Oholilo mě to dobře a žádnou vyrážku ani zánět jsem nikdy neměla. Teď se holím s žiletkou, poté zasypu pudrem a žádné pupínky nemám. Reakce na depilační krémy jsou různé, takže tobě to může něco udělat, nebo ti to nemusí udělat nic. To bys musela na kousku kůže vyzkoušet, abys věděla, co ti to udělá a jestli ti to bude vyhovovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist