cvičící stroj

Otázku položila: Bývalá uživatelka #14180 4.1.2012 20:21

Ahoj holky, chtěli by jsme si s rodiči koupit domů nějaký ten strojík na hubnutí po domácku...nemáme žádné zkušenosti s posilovacími stroji a proto bych chtěla poradit zda máte některá s nějakým tím strojem zkušenost a zda jste se po pravidelném cvičení dostali do lepší formy a i nějaké to kilíčko zhubli. Nechtěli bysme si kupovat rotoped, pač si myslíme že tím zpevníme hlavně nohy a jezdit na kole můžeme přeci v létě :) a také né takový ty stroje na posilování pač bysme chtěli něco u čeho se hodně spaluje a u čeho se zpotíme :) za rady a podělení s vašemi zkušenostmi děkuji :) Monika

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kilíčko nevím jestli zhubneš, většinou se špíčky mění na svalíky :D My doma máme takové šlapadlo (držíš se rukama tyči a zároveň jakoby šlapeš/běžíš nevím jak bych to popsala a je to celkem dobré, není to moc namáhavé a myslím si že je to i jeden ze zdravějšího pohybu :) jako rychlejší chůze :) no a když tam chvíli vydržíš tak se spotíš :) jinak se mi líbí i taková ta podložka, po které jezdíš nevím čím, ale to není o rychlém pohybu, ale spíš o protáhování a zpevňování těla :)

  • Ahoj Moni, já teda nejsem moc velký nadšenec cvičení doma ( já osobně nemám takovou motivaci, jako když cvičím někde - s někým), takže se nám doma na posilovací věž jen práší - ale jak píšeš, tu ty ani nechceš. Hodně si ale lidi chválí Orbitrack - na něm určo i něco zhubnete. Já chodím cvičit fitball a nedám na něj dopustit, zpevníš se a i shodíš nějaké to kilko ;-)

  • Verousek894.1.2012 21:01

    Doporučuji eliptický trenažér. I já ho mám doma a je to dobré na posílení kondice a zhubnout se na tom také dá, dokonce se to na hubnutí doporučuje, protože zasměstnáváš více částí těla. Pak čím se dá i zhubnout a je dobré na doma, jak psala Werous, je Flowin.

  • http://www.insportline.cz/elipticke-trenazery Pokud mohu doporučit, tak zainvestuj a nekupuj si stroj,který je sice levný,ale taky rychle odejde. Pak se taky zaměř na výšku a váhu partnera :-)

  • Markova77715.3.2021 18:31

    Poradíte mi s výběrem eliptického trenažéru? nějakého novějšího modulu? Jestli je v tom nějaký rozdíl nebo se prodávají pořád ty stejné?

  • Rychlikova20.3.2021 20:34

    Podle mého názoru je u těchto strojů největší rozdíl v délce kroku a váze setrvačníku. Pohlídejte si také celkovou nosnost stroje. Já třeba kupovala trenažer s vyšší nosností, aby ho mohl v pohodě užívat i manžel. Koupila jsem ho s dopravou zdarma a případným servisem u mě doma, abych nemusela stroj nikde převážet.

  • Markova77722.3.2021 21:45

    Kupovala jste něco hodně drahého? Vlezla bych se s tím od 30 tisíc korun? Jakou váhu by ten setrvačník měl mít ideálně?

  • Rychlikova24.3.2021 20:30

    Za 32 tisíc jsem koupila eliptický trenažér s nosností do 125 Kg https://www.fitham.cz/nordictrack-c75 se setrvačníkem 22 kg, to je tak akorát. Obchod nabízí i záruční servis přímo u zákazníka doma, takže by se stroj nemusel případně nijak převážet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist