citlivé a bolavé bradavky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176663 28.8.2021 23:19

Ahoj, včera večer jsem si všimla, že mě trochu bolí bradavky, dnes ráno to pořád přetrvávalo, dokonce to bylo horší. Mám je strašně citlivé až to bolí, když se jich dotknu nebo když se mi třou o podprsenku. Asi je důležitě zmínit, že jsem ještě před 4 měsíci brala prášky, poté jsem přešla na vaginální kroužek. První kroužek jsem měla před 2 měsíci, jenže minulý měsíc, kdy jsem tedy měla už první kroužek, tak jsem mi v prvním týdnu užívání zlomil. Ten týden jsem v neděli měla pohlavní styk a že je kroužek zlomený jsem si všimla až v pondělí večer. Hned další den ráno (úterý) jsem šla na gynekologii a paní doktorka mi dala prášek "po", hlavně pro jistotu, protože sama paní doktorka nevěděla zda kroužek stále funguje, když je zlomený, ještě ten týden v sobotu se dostavilo krvácení, takže prášek fungoval. Po této zkušenosti jsem antikoncepci vysadila úplně.
Takže jsem po roce užívání vysadila antikoncepci a k tomu jsem měla ten prášek "po". Těhotenské testy jsem si pro jistotu dělala už 2, abych si byla jistá, že těhotná fakt nejsem.
Myslíte si, že by ty problémy s bradavkami mohly být z tohohle všeho? Jakože mám teď rozházený hormony. Vůbec nevím, mám tohle poprvé. Případně máte někdo zkušenosti s hodně citlivými bradavkami? Předem děkuji za odpověď a jakoukoliv radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist