celodenni nevolnost v tehotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47563 13.9.2011 10:04

Prosim o radu. co vám nejvice pomohlo na nevolnost. Nemam ranni nevolnost, ale celodenni. nejsem schopna do sebe dostat kousek jidla. hodinu do sebe soukam suchy rohlik. jsem v 7tt takze začátek a pokud to ma jeste trvat min. do 14tydne asi se zblaznim. Je me spatne bez ohledu na nejake pachy,vune. Mockrat urcite tato diskuze tu byla ale uz sem zoufala. Zatim nezvracim,cítim se jak po velké kocovině,žaludek mám jak na vodě. Co vám zabralo?dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8913.9.2011 10:06

    Mně bylo špatně až po 3. měsíci a jen sem tam. Pomáhala mi mentolová žvýkačka. Dej si zázvorový nebo mátový čaj, ten pomáhá na žaludek.

  • já přežila jen díky zázvorovým lízátkům, po 12. týdnu to ze dne na den přešlo

  • dennytesarova13.9.2011 10:11

    Já usrkávala studenou coca colu.

  • Jsem na tom úplně stejně , je mi nevolno od rána do večera, díky tomu mám nechutenství, přesně jak popisuješ, u prvního těhu jsem to takhle neměla, bylo sem tam....vlastně jsem si sem přišla taky pro radu, tak se mi informace hodí.

  • Me to drzelo az do 16 tydne taky cely den a vecer to bylo nejhorsi, to jsem vetsinou zavrsila zvracenim. Vyzkousela jsem snad vsechno a trochu pomuzou lizatka, bonbony, mliko. Ale vzdy jen na par minut. Musis to proste prezit. Pak me to preslo ze dne na den. Cola je taky vyborna. Ta me drzela pri zivote :) Ale je to hnus, jen si na to vzpomenu. Vydrz, bude lip.

  • U mě bylo zvracení do 15 týdne, pomohli mi až prášky... Ale zmírnit se to dá tím, že si budeš hodně větrat místnost ve které spíš (v únoru, březnu, dubnu jsem prospala s otevřeným oknem :D ) po ránu si dej k posteli nějakou sušenku, rohlík, nebo něco podobného s málo výraznou chutí. Pomáhali i žvýkání žvýkaček, nebo jsem si na vatový tampon kapla Alpy a poňufala jsem ji. Dobré jsou i zázvorová lízátka a mátové čaje (bez přidání cukru), coca cola nebo kofola (pocucávat po troškách) a polívky. Pokud hodně zvracíš a zvracíš skoro vše co sníš vyhýbej se fazolkám (těma jsem se málem zadusila...) Hlavně se drž a nějak to vydrž, uteče to jako voda a 2. trimestr si užiješ :)

  • Takhle mi bylo s první dcerou a to skorem až do šestého měsíce. Dokonce jsem kvůli tomu v jednu chvíli skončila i ve špitálu na kapačkách (ty mi pomohly). Jinak co mi trochu zabíralo: studená coca-cola po doušcích (a pořádně odříhat), zázvor (např. do černého čaje pár plátků čerstvého zázvoru, nebo i zázvorové bombony či lízátka), umeboshi švestičky, k jídlu polévky, kompoty....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist