čekací doba na konizaci + použití kalíšku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #81438 26.1.2018 14:22

Holky, jak dlouho jste v nemocnici čekaly na konizaci? Jsem po biopsii a příští týden se mám jít objednat do nemocnice. Ale musím si zrušit permici na bazen a ted nevim, od kdy do kdy...Diky
A ještě jedna věc - používáte po konizaci při MS kalíšek? Nerada bych se s ním loučila....

  • 26.01.2018 21:19:56 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka26.1.2018 16:17

    Sice jsem byla v roce 07, ale ráno nástup přes den zákrok a ráno domů.. dá se i ambulantně, ale ja po narkozach zvracím a mám hodně nízký tlak takže u mě bylo jasné že zůstanu přes noc.. Pak sestinedeli.. zahojene to bylo co pamatuju cca za 2 týdny.. a kalousek používám.. jen co pamatuju tak první ms nejlépe vložky kvůli hojení..

  • Ahoj, jsem taky uz cca dva roky po konizaci a podle meho se s kaliskem loucit nemusis. Neni to nic, co by te omezovalo pozdeji na zivote. Ja to nerikat na kontrolach doktorum, tak bych i zapomnela, ze jsem na nejake konizaci byla. Jedine v cem je konizace pro me “na skodu” je ted v tehotenstvi, kdy ten cipek je hold kratsi a to mimi cim vic je tezsi, tak cipek ma vic prace :-) jinak s cekaci dobou asi neporadim, asi i zalezi v jakem stadiu to mas, ja uz to mela ve vysokem, tak me hnali hned za tyden :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist