bolest v podbřišku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25797 31.3.2011 22:16

Ahoj holky, je normální, že mě začalo docela dost bolet v podbřišku v těhu? Jsem 24.tt. Je to bodavá, ostará bolest nad stydkou kostí. Cítím každý krok, při oblékání kalhot si musím sednout, jinak je to šílená bolest, když mám zvednout jednu nohu a při tom se narovnat. V úterý jsem byla asi na 2 hodinové procházce a pak to asi začalo. Před tím, jsem toho moc nenachodila. Jsem lenivá a všude jezdím jen autem. V pondělí jdu do poradny, ale jsem z toho celkem nešťastná. Ta bolest mě trápí. O mimi strach nemám, pohyby jsem sice cítila jen sem tam, ale zatím to silnější nebylo. Díky za Vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být tebou šla bych okamžitě k doktorovi.Raději bych tam šla zbytečně než abych si to potom vyčítala.

  • Ahoj Evulinko. Pro jistotu si zajdi k lékaři, ale dost často bývají obdobné bolesti normální. Já jsem nemohla občas ani chodit, pšíknutí pro mě bylo za trest. Laik a prvorodička ke všemu ale nedokáže posoudit, jestli je ještě bolest v rámci normy, nebo už se jedná o nějaké obtíže. Lepší jít k lékaři 10 x zbytečně, než 1 x vůbec.

  • mě ty bolesti v podbřišku začali taky tak nějak v tom 24 týdnu, bylo to většinou po větší námaze (uklid po malování, celej víkend někde na navštěvě kde jsem si nemohla pořádně lehnout apod.) Mudr. mi pak napsala hořčík, kterej jsem nejdřív brala pravidelně a ted uz jenom při potížích. Myslím že pokud si lehneš a přejde to, tak je to v pohodě, ale pokud to trvá tak určitě utikej k doktorce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist