bolest břicha a zad v raném těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #9220 15.5.2011 17:53

Ahoj, už od očekávané menstruace před 5 dny mám bolesti břicha a zad, dnes mi vyšel pozitivní test. Nevím zda mám jít k lékaři. Již jsem měla jedno zamlklé těhotenství a v březnu jsem byla na operaci endometriozy na vaječníku. Mám obavy aby bylo vše v pořádku, již jsem byla 2 x na neúspěšném umělém oplodnění a nyní to vypadá, že jsem těhotná spontálně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já teda nevím, co řešíš. kdybych to já měla takhle, tak utíkám k doktorovi hned. abych něco nezameškala.. stejně teď už víš, že těhotná jsi a když se něco stane, tak spíš to dobře dopadne, když tě bude mít doktor v péči. jestli je to tvůj gyndař už dlouho, tak tvoje problémy zná a bude se podle toho řídit. jestli ne, tak bych mu je určitě všechny vypověděla. jinak přeju, ať je to všechno v pohodě a hodně zdraví jak tobě, tak miminku. :-)

  • Pokud Ti vyšel pozitivní test tak si tam dojdi pro klid.určitě bude vše v pořádku.Já kdysi taky otěhotněla spontáně po nevydařeném IVF.příroda je mocná čarodějka koukám .Přeji Ti vše nej nej ať si šťastná a spokojená.

  • Pro klid duše bych si k doktorovi zašla, navíc máš pozitivní test, takže gratuluji k dvěma čárkám a držím palečky ať je vše OK a pohodové těhulkování ... taky už mám tři dny zpoždění s MS, ale zatím jsem netestovala, už to byl párkrát planý poplach a mrška pak přece jen dorazila :-(

  • Ahojky, určitě bych si k doktoru zašla pro uklidnění, uvidíš, že bude všechno v pořádku. Mě bolí v kříži pořád a týden před tím, co jsem to zjistila strašně a bříško ještě několik dnů po tom, co jsem to zjistila :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist