bazální teplota 37,4

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55310 1.2.2012 19:14

Prosím jak je to s bazální teplotou? Normálně si ji neměřim, ale dnes jsem 38. DC, MS nikde (ani žádná její předzvěst) a bazální teplotu mám 37,4. Mám cca 3 dny zpoždění. Test byl včera negativní. Znamená vyšší teplota že příjde MS? někde jsem četla že když je takhle vyšší je to na 90 % těhotenství.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no já bych řekla, že tvá teplota nemusí znamenat naopak vůbec nic, pokud neměříš pravidelně nemůžeš tušit, jestli je to normální teplota nebo ne, kdy byla ovulace a tudíž kdy opravdu očekávat ms. to, že teplota nad 37°C znamená nutně těhu není také pravidlo, je spousta holek, které ani v těhu tuto teplotu nepřekročily a to prostě proto, že měly i před ovulací nízké teploty (u většiny z nich je to do 36,3 před ovu) a tudíž jim takto vysoko ani nevyskočí. záleží i na tom, v kolik hodin měříš, a jestli to opravdu byla bazální teploty, tzn. teplota po alespon 4 (lépe 6ti) hodinách spánku a ráno jsi vůbec nevstala z postele.
    jinak pravdou je, že HCG ti může stoupat pomaleji a záleží i na citlivosti těhu testu. přeji hodně štěstí, eventuelně se můžeš objednat k Dr, vyvolávačka by neublížila případnému těhu, a může ti vzít krev a zjistit hodnotu HC z krve. oddálení ms může způsobit cysta i anovulační cyklus.

  • Andrea0602891.2.2012 19:25

    Ahoj , před ms BT klesá :) . Tak jestli se ti drží takhle vysoko aspon 18 dní , je to známka těhu . :)
    Třeba ti jen hcg stoupá pomalu , proto jsi měla na tt jen /. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist