antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21260 30.10.2011 6:39

dobrý den mám otázku až do dneška jsem brala pravidelně antikoncepci díky pípátku jsem nikdy nezapomela ale včera my pípátko nepípalo a prášek jsem si vzala až ráno kdy me tohle pípátko zbudilo.vubec to nemužu pochopit proč pípalo až druhý den ráno nejhorší je že jsem mela s přítelem nechránený sex tak se bojím jestli z týhle situace nemužu být tehotná?.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Abychom ti poradili, musíme vědět více informací - jakou HA bereš (název ani tolik ne, ale jaký typ, tj. jestli jednofázovou nebo třífázovou), pak kdy sis měla prášek vzít normálně a kdy sis ho vzala skutečně (tj. jestli jsi zapomenutou pilulku užila do 12 h nebo déle) a ze kterého týdne ta pilulka je (jestli z prvního, tj. 1.-7. pilulka, z druhého, tj. 8.-14. pilulka, z třetího, tj. 15.-21. pilulka).

    Anebo zkus www.antikoncepce.cz - hned na úvodní stránce, která ti naběhne, je formulář - co dělat, když zapomenu pilulku (nebo tak nějak) - tak tam vyplníš tyhle údaje, na které se tě také ptám, a on ti vyjede přesný návod, co dělat, zda se popř. chránit jinak nebo navštívit lékaře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist