antikoncepce..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24083 3.8.2011 22:39

Ahoj holky já vím že se to tu je všude píše a řeší ale i když to čtu jsem hrozně v nejistotě beru uplně první platičko ant. ted od prvního dne mens. a i příbalových letácích je napsaný že hned po 7 dnech jsem chráněná ale prostě mi to nedá pořád :D s přítelem by jsme si to chtěli užít pořádně potom ale já se bojím.. :-( tkže opravdu to bude ok ? děkuju za názory..

Děkuju všem :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj se, opravdu to bude v pořádku. ;)
    Nesmíš zapomínat (já mám 3 upomínky v budíku! :D) a i kdybys jednou zapomněla, nic se neděje (vlastní zkušenost ;). Antikoncepci beru 2 roky, s přítelem se milujeme často, i když jsem třeba brala antibiotika, tak se do mě jen neudělal, a všechno v pohodě. :) Milovali jsme se i párkrát v době MS. :))

    Musíš věřit a brát poctivě pilulky a bude všechno v naprostém pořádku! A věř mi, že je nádhera se milovat s vědomím, že se nemůže nic stát. A taky to má hroznou výhodu - můžete se milovat kdykoliv a kdekoliv! :D

  • Asi mě tady ukamenujou za to že tě zbytečně straším, ale partner takhle má dítě s bývalou... ona z toho byla uplně zničená když to zjistila, protože vždycky brala pravidelně, nezvracela, prostě vůbec nic co by to mohlo ovlivnit a ted má čtyř měsíční holčičku. Chtěla jít na potrat, protože to zjistila až když se rozešli (a on už měl mě a nechtěl se k ní vrátit, protože to nefungovalo) ale nakonec si jí nechala, přecejen už na dítě má věk. I gynekolog se divil, ale stát se to prostě může, nic není stoprocentní. Taky mi dalo fušku přemluvit přítele aby zahodil kondomy:)

  • Měla jsem to samý. Taky jsem se bála. Všechno bude ok, hlavně nesmíš zapomenout vždycky ten první týden, ten je nejdůležitější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist