antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41731 3.8.2011 9:12

Holky, přibrali jste po nějaké HA? Já beru Femoden a každý měsíc na konci cyklu zničeho nic přiberu, pak to pomaloučku dá se říct samo mizí a když to zmizí, tak je zase konec cyklu:D takhle je to pořád dokola. Nevim co s tim, pomohla by změna HA? Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak před MS dochází k zadržování vody v těle, takže pak se nám může zdát, že jsme přibrali.. A po MS to zase zmizí... Nemáš to tak? ;)

  • Je to tím biorytmem ;) o je normální, že kolem ms holka váží třeba o 2kg víc. S tím asi nic neuděláš. Pokud nejsi oteklá pořád, tak to je asi v pohodě.
    Já brala Minervu (po té jsem se přifoukla celá-ale byla jsem celkem spojená, protože jsem konečně vypadala jako ženská, ale pak mi ms trvala týden), pak Pramino (třífázovka-a to mě štvalo), pak jsem brala Yasminell (ta bula super, ale trochu drahá) a pak jsem brala asi 3 měsíce Katyu (v pohodě), ale řekla jsem si, že se na to vykašlu a přestala brát HA úplně a jsem nejšťastnější.
    Proti zadržování vody jsou obecně HA, které mají jako progestinovou složku látku: Drospirenonum

  • Ahojky, já brala femoden 10 let, je to měsíc co jsem vysadila.... Přibrala jsem cca 12kg a prsa o 1-2 čísla :D... Ale každá to má jinak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist