antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36583 20.3.2011 19:34

ahoj chtěla bych se zeptat po jaké antikoncepci se vám zvětšila prsa děkuji ;))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holky co s tím pořád máte?takhle to přece nechodí, a když už se některé po nějaké antikoncepci zvětší prsa není to o dvě čísla. Fámy...

  • myslíš že přijdeš k doktoru a řekneš chci tyhle prášky, po těch rostou prsa? ne ne tak takhle to nejde. Pro každou z nás je vhodná jiná HA, takže tu ti vybere doktor. No a je jen otázkou pokud po ní prsa narostou.... v každé HA jsou hormony, které by mohli pomoc, ale každý to má jinak ...

  • Mě se zvětšila po antikoncepci s názvem dítě (děti opravdu mají tendenci jako antikoncepce působit):-x Z původních košíčků B se vejdu sotva do Déček (po ukončení kojení),nejvíce mi padne DD-každopádně musím vyndavat vycpávky, alespoń už se mi krapet zvětšil obvod hrudníku- při obvodu 70, 75 jsem měla problém, teď jsem dorostla do podprsenek s obvodem 80 a už si můžu více vybírat.

  • Nechápu mínusy, když tu někdo napíše osobní zkušenost se zvětšením prsou po HA. To si myslíte, že si to ty holky vymyslely, nebo co? Mně se po HA taky zvětšily prsa, určitě je to ale individuální. Mně se zvětšily jen trochu, jsou takové plnější, míň špičaté. Prostě na každou to účinkuje jinak, záleží na HA, kamarádka doufala, brala to samé, co já, ale nic, ani ťuk. Prostě to je jako s bolestí, někomu to pomůže při menstruačních bolestech, někomu ne. Někomu to zkrátí menstruace, někomu ne. Nedá se čekat, že přijdeš k doktorovi, řekneš, že chceš větší prsa, a doktor ti na to předepíše speciální prso-zvětšovací antikoncepci :-D. Julie.

  • po ŽÁDNÉ antikoncepci se ti prsa nezvětší :-)

  • Pramino. Jak tu píše jedna uživatelka, že jsou to fámy, nejsou. Mně se zvětšila prsa tak, že jsem ve starých podprsenkách byla fakt extrémně na těsno, musela jsem si koupit o číslo větší, pak mi přišla nejpohodlnější i o dvě čísla. Opravdu nekecám, pak jsem to přestala brát a byla jsem zoufalá, protože se mi hrozně zmenšily a jak jsem byla zvyklá na větší, trápilo mě to. Po roce už zase beru a zase se zvětšily. Hodně. Nejspíš je to u každé jinak, ale u mě tohle zabralo na 100 %. A záleží, jakého máš doktora, ale můj doktor teda předepisuje jak já chci. Ne že bych si poprvé vybírala, ale kvůli akné jsme řešili, jestli si později vezmu Jeanine nebo nějaké jiné prášky, nabídl mi jich víc, vysvětlil, jaké mají účinky, nějakou dobu (v tom roce) jsem brala i injekční HA, předepsal mi Sayanu, ne Depo Proveru, i když předtím to chtěl jinak, ale já si řekla. Jsem zdravá, mám všechno ok, tak není důvod, aby mi předepisoval něco, co nechci, když mám tělo i na to, co chci :).

  • mně se taky zvětšily... asi o číslo až dvě po Katye.. ale je to dost individuální.. tky jsem malinko přibrala,a le třeba kamarádka co je bere taky tak vypadá pořád stejně...

  • Když jsem začínala brát antikoncepci Minervu, prsa se mi krásně zvětšila a zpevnila. Po roce jsem ji pak vysadila, a už na pohled to šlo na prsou znát. Jakmile jsem však začala brát opět antikoncepci, zase se mi zvětšila a zpevnila. Takže podle mě nezáleží na druhu, ale u každého to může být samozřejmě individuální.

  • No já mám úplně opačnou zkušenost - vysadila jsem HA a nestačila jsem kupovat nové podprsenky - za rok a půl jsem se dostala ze 70B na 70D. Jo a HA jsem vysadila ve 24 letech, takže dospíváním to určitě nebylo (Béčka mně narostly ještě na základce a pak už nerostly až do vysazení HA) a jinak jsem taky nepřibrala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist