Zvraceni po kazdem jidle v tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362465 5.6.2016 20:02

Ahoj, zacinam byt zoufala prakticky od 9tt a jsem momentalne ve 14tt zvracim po kazdem jidle co snim,zkousela jsem i jist po malych porcich, ani torecan cipky nepomahaji..mozna cola ale tu mam spis na uklidneni zaludku. Jinak cekam kdy to ustane,ale porad nic, ktera z vas si to zazila at pisne budu fakt rada za kazdou radu. :)

  • 09.06.2016 2:49:41 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vím jaký to je. s torecanem jsem do sebe zvládla dosstat jeden rohlík za den, musela jsem uždibovat po kouskách opravdu během celýho dne. ukousneš si malej kousíček rohlíku, dobře pokoušeš a další si ukousneš za půl hodiny nebo hodinu.... občas mě přepadla divná chuť a zvládla jsem kousek polívky ze sáčku nebo brambůrků, ale taky jen trochu a musela jsem na to dostat chuť. pokud zvracíš i tekutiny, zkus cucat led. trochu mi pomáhal i Helicid (ten mi v lékárně dovolili s tím, že je nová studie a že se v těhu může). můžeš zkusit jít do nemocnice na kapačky (torecan nebo něco podobnýho (degan) v infuzi), prý to všem těhulím pomůže, mě to nepomohlo, ale aspoň jsem se zavodnila;-) takhle na začátku léta mi hodně pomohlo být celý den venku na čerstvém vzduchu, vadil mi i jakýkoliv pach, voňavka ap. a okamžitě to letělo ven.. moc přeju aby tě to brzo přešlo

  • sono26.6.2016 7:47

    Ja mám od 6 tt celodenné potom ranné a večerné, teraz som 11tt a druhý deň ráno nevraciam, zato včera večer mi bolo opäť zle. Nevoľnosti ti začali neskôr to je pravda. Asi ti moc neriadim. Len vydržať. Každá to máme ináč, mne sa to už dúfam stráca, mám toho už celkom dosť, mňa automaticky keď je čo i len mini ťažko bolí hlava ani slnko neznášam ani teplo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist