Zvětšená sliznice ? co to znamená ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31298 7.3.2011 11:18

Dobrý den,
Mám takový dotaz.
Ležím v nemocnici, doktorka ultrazvukem konstatovala, že na to že mám tak krátce po menstruaci mám zvětšenou sliznici.
Našla mi i cysty, akorát jsou do dvou centimetrů takže mi samotné odezní.
S podezřením na těhotenství mi brala krev, ale nakonec konstatovala,k že je krev negativní.Ale jelikož se nudím tak jsem se na internetu dočetla, že bych mohla být chviličku těhotná a krev by byla negativní jen právě zvětšená sliznice.Tak se právě chci zeptat co to znamená ? jaká je tam pravděpodobnost těhotenství ? bohužel mi tyhle otázky nikdo nezodpověděl a mě by to docela zajímalo.Může to být i následek cysty? vůbec tomu nějak nerozumím,nemám s tím zkušenosti.
Předem děkuji za vaše názory a rady.

ještě dotázek na který jsem zapomněla...Ještě mi pani doktorka řekla, že v malé pánvi mám dutinku nebo tekutinku teď nevim přesně,nevíte co to je ?

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lucie.S7.3.2011 12:40

    Prosím, věř doktorům, samo, že i své intuitci, ale věř doktorům. Já mám se zvýšenou sliznicí potíže neustále cca od října 2010. Taky jsem si prošla net a psala otázky všude možně a zjistila jsem, že je to pech, že zatímco jiné děvčata mají potíže se sliznicí nízkou, tak já ji mám zase ideální až abnormálně a těhu se nedaří. V listopadu jsem MS dostala dokonce 2x. Právě proto, že jsem měla abnormálně vysokou děl. sliznici, tak jsem byla podporovaná pro jistotu Utrogestanem a po jeho vysazení šup a druhá MS. V prosinci a pak dále už je MS zase pravidelná, ale při každé kontrole se dozvídám, že ji mám pořád vysokou. Teď teda na kontroly docházet musím. Je to ale proto, že se snažíme o miminko, ale momentálně jsme se po dlouhé době rozhodli s manželem zase o menší přestávku, tak do května, přesto tam docházím, ať mně moniturují, aby se do toho května něco nezvrtlo a mohli jsme pokračovat dál. Nedávno jsem se tady radovala s 10 mm a naposledy mi Mudr. hlásila zase zvýšení. Dokonce mi bylo řečeno, že pokud bych měla levý vejcovod, tak jsem opravdu adeptka na přirozené otěhotnění... to je ale na dlouho. Takže věř doktorům, ale jak jsem psala i své intuici..., ale zbytečně se tím neužírej. Já se užírala a zbytečně. když jsem se o zvýšené sliznici dozvěděla poprvé, tak jsem se taky ptala, co to tedy znamená, tak mi bylo sděleno, že buď jsem těhotná nebo dostanu MS silnou jako šlak a já ji teda měla opravdu silnou, jako šlak, protože se musí nějak dostat z těla. Jinak ti přeji hodně štěstíčka a zdravíčka !!!!

  • ahojky,asi ti moc neporadim,ale ja jsem podle testu zjistila ze jsem tehotna a zacla jsem spinit tak jsem sla na pohotovost a doktorka mi rekla ze embryo jeste nevidi protoze je moc male ale ze mam zvetsenou sliznici takze to vypada na tehotenstvi,ale fakt nevim jestli to muze byt i pricinou neceho jineho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist