Zrychlit pevné břišní svaly - Cvičení !

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50256 21.4.2012 10:54

Ahoj Womenky, Je mi 14náct let, jsem ještě ve vývinu, vím, ale mé břicho mi dělá strašné potíže a tak i mé chutě na jídlo, stále bych jedla sladké a moc tomu neumím předcházet, mám patrný špek na břichu kterého se chci zbavit! Zkouším cvičit ale každý by chtěl hned vidět změny a to i já.. zachvíli se blíží léto a chci mít hezkou postavu do plavek a i sama se chci ve svém těle cítit DOBŘE. a tak jsem přemýšlela, aby bylo rychleji vidět vyrýsované a štíhlé břicho jsou na to přece takové ty " tabletky ".. Nevím jestli je smím když jsem ve vývinu, nevím kolik stojí a aby mi to něják neuškodilo.. Co myslíte vy? Děkuji za rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli si myslíš, že nějaké zázračné tabletky ti pomůžou shodit "špek" na břiše, tak jsi na omylu :) To by to bylo moc jednoduché...a hlavně by ses nedoplatila. Navíc neznám člověka, který by řekl, že mu bez námahy a úsilí jedna tebletka denně za měsíc pomohla zhubnout na břichu. Možná to omezí chuť k jídlu, ale ve 14ti bych se do toho nepouštěla.
    Zkus nějaké cvičení, já momentálně cvičím jillian michaels 30 day shred a mám krásně vytvarované a ploché bříško... jsem ve třetím levelu a přes pas jsem během 20ti dnů zhubla o 3 cm... Celé tělo se mi zpevnilo, ale chce to trpělivost a poctivě cvičit každý den...
    Je to makačka, ale 20 minut denně a s takovými výsledky! stojí za tu námahu.

  • Když ti je těch "čtrnáctnáct", tak zaprvé zapomeň na nějaké tabletky, je to svinstvo jak pro dospělé, natož pro děti. A navíc svaly ti po tabletkách bez cvičení fakt nevyrostou :D Jestli chceš mít břicho jak pekáč buchet, tak makej. Já jsem v 15 chtěla mít hezkého břicho a dělala jsem každý den 100 sedlehů, do půl roku jsem měla břicho krásně vyrýsované.

  • Tak 1. To, jestli se budeš ve svém těle cítit dobře, není ani tak záležitost toho, jak tělo vypadá, ale toho, jak ty vlastní tělo vnímáš ;-) Je spousta lidí, kteří by měli "podle tabulek" vážit o něco míň (nebo mají někde nějaký ten gram tuku navíc), ale cítí se ve svém těle dobře, i když to tělo nevypadá zrovna jako ty fotomontáže na obálkách časopisů, protože se naučili to tělo vnímat takové, jaké je, a 2. V těch "tabletkách", i když jsou inzerovány jako "přírodní" je téměř vždycky nějaká chemie a opravdu ve tvém věku (a s tím, že se tvoje tělo pořád vyvíjí) nemá smysl cpát se něčím podobným ;-) . Chce to především dostatek pohybu a dodržovat pitný režim :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist