Zpoždění menstruace, těhotenský test negativní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394818 26.10.2018 9:19

Ahoj, snažíme se už dlouho o miminko, manžel má špatný spermiogram, já mám problém se špiněním před menstruací a celkově krátkou druhou fází cyklu. Ovulace byla 14. den cyklu, v ten den jsme to zkusili. Byla o dva dny dříve než obvykle. Měřím si teplotu a 9. den po ovulaci klesla ze 37 na 36,7. Tak jsem si říkala, že už brzy přijde menstruace, protože cykly nemívám dlouhé.. Další den se ale zase zvýšila na 37,1 a na této hodnotě je teď třetí den. Dostat bych to měla dnes. Dříve mi klesala vždy už dva dny před menstruací a měla jsem minimálně ty dva dny docela silné špinění. Teď špiním také, ale úplně slabě, víceméně je to jen ráno na utření toaletním papírem, přes den nic, v noci taky ne. Dělala jsem si dneska test a je negativní. Myslíte, že je tam při tom špinění naděje na těhotenství? Jsem teď tedy 12 dní po ovulaci. Moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Naděje je vždy, dokud není ms.
    Otázka je jestli je to těhotenství, muže to byt cysta, hormonální nerovnováha, psychika... nemusí to byt nic a nebo to samozřejmě muže byt těhotenství. Je spousty holek, co měly ducha třeba až 13-14dpo, takže dokud se nerozjede klasická ms, tak není nic ztraceno, bt je pěkná. :-)

  • Zkus tehotensky test. Mam dve deti a obe se mi na testu ukazaly 11.DPO. Teda ta druha carka bylo hodne hodne slaba a bylo to az po casovem limitu.....Zkus treba zitra rano, to uz budes 13.DPO... Drzim palce

  • 12 dpo uz by byl slaby duch na testu videt...je jedno jake je spineni...jestli slabe nebo silne...pokazde to muze byt jine...uvidis jaka bude teplota. Dokud ale nedostanes ms tak je nadeje vzdy...

  • Přislo mi to skoro, jako bych ten úvod psala já :-). Taky se s manželem snažíme dlouho, manžel má špatný spermiogram a já špiním v podstatě v celé druhé polovině cyklu. Jen mám oproti tobě druhou fázi správně dlouhou. Myslím, že se o těhotenství určitě může jednat a ten jednodenní pokled 9 DC by mohlo být uhnizďování. Test se může jako pozitivní teprve ukázat, ještě je celkem brzy. Jestli zítra nebude teplota klesat, tak bych asi zkusila znovu testovat (nějakým citlivým testem), i když se teda doporučuje testovat obden. Třeba už se tam objeví duch :-). Budu moc držet palce, dej vědět! Víc zkušeností bohužel nemám, protože se snažíme zatím pořád neúspěšně, ani IUI nám nedopadly :-(. Jinak na to špinění beru Utrogestan a pak je to dobrý. Samotné špinění v druhé polovině by ale nemělo bránit početí, jen to může ten utrogestan podpořit (udržení případného embrya). Pravděpodobně to bude spíš tím spermiogramem jako u nás. Hodně štěstí!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist