Zpoždění..

Otázku položila: markar 25.11.2020 7:35

Ahoj, měla bych otázku. 16.10. proběhla běžně menstruace, trvala 5 dní. Už několik let neberu antikoncepci, většinou mám cyklus 30-34 dní. Nyní je to 40 dní od poslední menstruace, včera večer jsem zkoušela test a byl negativní. Pobolívá mě někdy podbřišek, měla jsem i nechráněný styk a to cca 10 a 13 den po cyklu. Myslíte, že je na testování brzy?

Je tedy pravda, že se v rodině za poslední měsíc řešily i zdravotní problémy člena rodiny, tak jsem byla i částečně ve stresu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A to nemáš nikdy takové zpoždění, třeba 1* za rok nebo i za 2? My,co své cykly sledujeme léta, tak nás to tak třeba ani nezarazí, nějaký ten výkyv, ale samozřejmě i mě vždy první napadne těhotenství a začnu se tak nějak připravovat a nakonec třeba i doufat, že těhotná opravdu jsem, protože s možným těhotenstvím vlastně pernamentně počítám, i když ho neplánujeme :-D Test je o dost jistější dělat ráno, je to tím důležitější, čím je spoždění kratší, ne každá má navíc pozitivní test hned po vynechání menstruace, protože samotné vynechání je jen orientační, pokud nevíme, kdy přesně proběhla ovulace. Na testování může být proto brzy, ale zkus ter ráno nebo si schovej ranní moč, tak to dělám já, pokud nemám doma test a jsem netrpělivá ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist