Zpožděná ms

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424294 2.8.2020 11:52

Zdravim,
uz pred tydnem jsem mela dostat ms a stale nic. Je mi skoro 17, vetsinou mam ms docela pravidelne, plus minus par dnu. Citim se uplne skvele, zadne bolesti. Myslite si, ze muze v mem veku ms obcas proste vynechat a neni treba se tim stresovat nebo bych mela nekam zajit?
Dekuji predem za odpovedi
Pekny den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud není možnost, že bys byla těhotná, tak prázdninách je jiný režim, teplé počasí... ovulace se mohla zpozdit. Nepanikařikala bych a hlavně bych byla v klidu. Možná by bylo fajn se naučit poznat ovulaci, abys přesně věděla, kdy ms přijde.

  • Ahojky, mně je taky 17 a stává se mi to normálně, buď v klidu :)

  • eva1112.8.2020 18:38

    Co jsi pamatuji ,měla jsem to v 17. také občas tak nepravidelné:-)

  • stupidiack2.8.2020 20:28

    Nemusíš mít menstruaci přesnou jako hodinky, stres taky udělá své, pokud není možnost, že bys byla těhotná, tak bych se uklidnila a vyčkala. :-)

  • Ahoj, mě se to čas od času stávalo, jednou se mi menstzruace opozdila dokonce o dva týdny. Prostě se zpozdila, nebyla jsem ani těhotná, ani jsem neměla žádný zdrvaotní problém. Pokud by se menstruace nedostavila, a měla jsi pohlavní styk, můžeš si pro jistotu koupit těhotenský test - dá se sehnat i v drogerii či vě větším supermarketu a stojí pár korun. Neboj, není to ostuda, klidně si ho kup, nebo ti ho může koupit někdo jiný (kámoška, tvůj kluk... ). Držím palce, ať se to vyřeší;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist