Zpožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420483 19.7.2019 10:32

Dneska je to přesně týden co jsme měla dostat menstruaci a zatím nic. Asi v polovině cyklu jsem brala antibiotika. Takže doufám že to zpoždění bude tím.
Pohlavní styk jsem neměla, akorát jsem se asi před třemi měsíci mazlila s přítelem. Dělali jsme takové ty pohyby jako při sexu, ale byli jsme oblečení. Pořád se strachuji, jestli nejsem těhotná. Ale od té doby jsem to už dvakrát dostala.
Myslíte si, že je to zpoždění z těch antibiotik a ze stresu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik19.7.2019 10:37

    Pokud jste neměli s přítelem nechráněný sex, tak těhotná být nemůžeš. A ano, může to být antibiotiky a stresem. Pro klid duše si můžeš udělat těhotenský test, ale bude to zbytečné. Hlavně se dál nestresuj, to ti ms může jen dál oddalovat.

  • vanilka0719.7.2019 10:58

    Daj sa do pohody, sprav si den sama pre seba, precitaj si knizku ci rob co ta bavi. Daj si horucu vanu s nejakym prijemnym vonavym olejom ci penou, daj si dobre jedlo, co mas rada. Proste daj sa do relaxoveho modu. Psychicky sa zrovnas a menstruacia pride.
    Ak si brala antibiotika a mas k tomu stres, ze ti menstruacia meska, je to bezne a normalne. Ak ste sa mazlili a boli pri tom obleceni, tak tehotna fakt nebudes ;-)

  • antibiotika ti ji zpozdily

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist