Zpožděná menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34711 11.8.2011 16:31

Chci se zeptat, zda-li si mohu nějak přivolat menstruaci? Mám malé zpoždění, ale už mě to začíná stresovat.. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl11.8.2011 19:47

    Udělej si test jestli nejsi těhotná, pokud něco takového hrozí. Pokud ne, tak si kup šalvějový čaj, a zační pít 3 šálky čaje za den, a přibližně za dva dny by měla MS přijit. Někdy i dřív a někdy i do týdne. Záleží jak tělo na bylinku bude reagovat :-)

  • Ono u menstruace je to složité...;-) Je spousta přičin, proč nedorazila v termínu...Pokud můžeš vyloučit těhotenství, tak to může být stres nebo hormonální porucha...Jenže pokud přijít nechce, tak podle mě nepřijde...:-) Záleží taky na tom, jak dlouhé je zpoždění, jak dlouho menstruuješ a jestli je to pravidelné. Pokud by bylo zpoždění delší než cca 14 dnů, tak ti menstruaci může vyvolat lékař injekčně.

  • zzoke: Mám ten samý problém tento měsíc. Ale nevím co dělat. Než jsem zacala brat antikoncepci vzdy jsem mela MS pravidelnou. Pak jsem brala antikoncepci 7 let, a letos na konci června jsem dobrala poslední. v Červenci jsem dostala MS ,,o tyden driv,, kdyz to srovnam s ním, jak jsem to vždy dostala pri brani antikoncepce. Tento mesic jsem to podle poslední MS (červenec) jeste nedostala. Od rána se mi motá hlava a chvilkově (vteriny) mam pocit na zvracení. Nevím zda je to počasím (tlakem) nebo ze jsem vystresovaná (blížící se státnice). Podezření na těhu je možná, ale říkám si, že by se to tak jednoduše nestalo ze bych byla v tom.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist