Zneužití od muže - je to má vina?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375773 9.2.2018 11:49

Má matka, mě seznámila, se svým kamarádem, bylo jí líto, že nikoho nemám a prý, by pro mě, byl ideální. I když je mu 40 a mě 19 let, dle matky, má zázemí. Zpočátku, se zdál, být hodný. Jenže po nějakém tom týdnu mě přinutil, abych mu u něj doma, kam mě odvedl, sahala na přirození. Pak mě bolestivě a bez mého souhlasu, odpanil prsty. Vytekla mi krev. Řekl mi, že když to někomu řeknu, že mě zfackuje a že mi to stejně nikdo neuvěří. Osahával mě a ležel na mě. Musela jsem před ním, být nahá. Když jsem řekla, že už toho mám dost a že už dál tohle nechci, mi řekl, ž jestli mu ještě něco takového řeknu, tak mi dá přes hubu. Údajně, i svou bývalou přítelkyni, zmlátil a to jen proto, že mu rozbila příbory. Chce se se mnou setkat další čtvrtek. Když jsem se s tím, svěřila matce, dočkala jsem se od ní, jen seřvání, jak se k němu chovám odporně a že jsem si to zasloužila.

Děkuji vám všem, za vaše rady a pochopení.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Obrať se na policii a rovnou i na Bílý kruh bezpečí a všechno jim řekni. I to o tvojí matce. Rozhodně si to nenech líbit, dopouští se na tobě trestného činu.

  • hiuhi9.2.2018 12:12

    Rozhodně to není tvá vina.. Toť k první otázce tvého příběhu.
    V druhé řadě, na další setkání s ním nepřistupuj, nechoď, pokud by se objevil u Vás doma, vídat se s ním nechceš a hotovo. Pokud by s tím měl problémy, klidně mu na to odpověz, že ihned voláš na policii (to už jsi na něho mohla podat trestní oznámení, když tě odpanil prsty pokud to bylo přes tvůj nesouhlas, jednalo se o pohlavní zneužití a hotovo. To je tr.čin).
    S matkou bych se na toto téma odmítla bavit, jen bych jí být tebou stručně oznámila, že se s ním vídat nebudeš, že jsi ho mohla klidně nahlásit na policii. A udat nejen jeho, ale i jí (svým způsobem v tomto případě jednala jako pasačka, jen mu tě dohodila jako kus masa na...)

  • Kamkri9.2.2018 12:29

    Tvá matka není normální a ten týpek taky ne. Můžeš jít na policii, pokud chceš a pokud nátlak a obtěžování z jeho strany bude pokračovat.
    NIKAM už s ním ale rozhodně nechoď a přeruš veškerý kontakt. Pokud jej bude matka zvát k vám, jasně jí řekni, že už ho nikdy nehodláš vidět, takže si jeho návštěvy nepřeješ. Pokud bude trvat na tom, že k vám přijde, nebuď doma. Pokud bude nátlak matky neúnosný, obrať se na policii.
    Toto není sranda ... ten chlap směřuje ke tvému znásilnění a matka s tím očividně nemá problém!!!
    NENÍ to tvoje vina

  • Stejná otázka jako na emiminu...vypada to na trolla jak holky říkaly

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist