Změna HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19756 5.8.2011 19:55

Ahoj holky, už dva roky beru třífázovou antikoncepci Triquilar, neměla jsem od začátku žádné potíže. Bohužel mi teď vadí, že si mohu HA oddálit pouze o 10 dní a zbytek pilulek je mi vlastně k ničemu. :-/ Na konci srpna jdu na preventivku, tak jsem si říkala, že bych požádala o změnu HA na jednofázovku. A zajímalo by mě, jestli si myslíte, zda to není risk? Když mi tahle sedí perfektně, co když budu mít s jednofázovkou nějaké problémy? A jak bych to měla doktoru říct, normálně na férovku, že bych si chtěla víc ovlivňovat MS? Díky za odpovědi. ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem měnila antikoncepci zrovna teď. Z třífázovky přecházím na jednofázovou. Lékař mě upozornil, že budu zřejmě dva či tři cykly špinit mimo menstruaci. Tak jsem na to zvědavá. A sám mi i říkal, že si tak můžu ovlivňovat menstruaci dle libosti. Tak určitě by neměl být problém, když mu řekneš pravý důvod, proč to chceš :o) Pokud jsou s tím spojena nějaká rizika, měl by tě upozornit.

  • Já bych mu to narovinu řekla...
    Ale zase, když Ti sedí perfektně, asi bych neměnila, chápu, že si chceš ovlivňovat MS, ale myslím, že těch 10 dní stačí, ne? Stejně většinou ještě na dovolenou na týden, nebo MS chceš posunout kvůli koupališti, pěknému počasí a to si pořád myslím, že stačí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist