Zapomenutí pilulky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19756 1.5.2011 10:20

Mám takový dotaz.. Beru antikoncepci a v pátek jsem si prášek zapomněla vzít. Uvědomila jsem si to v sobotu, kdy jsem si měla vzít už druhou tabletku. Pilulka byla vynechaná v prvním týdnu. Tak jsem si vzala obě najednou. Psali, že je možnost, že bych mohla být těhotná, jestli jsem měla v týdnu před sex. A s přítelem jsem se milovala v úterý. Myslíte si, že bych opravdu mohla být těhotná? Mám si zajít na gynekologii? Děkuji za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že těhotná bys být neměla, pokud jsme měli sex v úterý a k porušení té pravidelnosti došlo až v pátek :) Teď bych se ale řídila radami na příbalovém letáčku a nějakou dobu používala třeba kondom :)

  • určitě těhotná nejsi, to by musela být hoodně velká náhoda. Mě se taky už stalo že jsem zapomněla a ten sex byl dokonce den před tím, ale pokud je to braní porušeno tak sex před tím porušení nevadí, navíc ta HA je většinou dělaná tak, že je tam nějaká hormonální rezerva, kdyby náhodou se jeden ten prášek vynechal... a teď by si měla být také chráněná, záleží o kolik hodin to bylo... ale řiká se že po týdnu správného braní by se zase měly ty hormony vrátit a měl by být zase štít v pořádku

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist