Zápach nohou a pocení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43148 30.3.2011 19:46

Ahoj, jsem hrozně nešťastná. Trápí mě zápach nohou a pot. Používám pořád deodoranty, třeba každou půl hodinu, ale i tak mám vždycky velký kruhy. Neznáte nějakej tip, jak to zmírnit?
A nohy jsou další problém. Taky používám deodorant. Ale i tak mi po dvou hodinách začnou smrdět. Už protože jsem holka, tak je to hroznej trapas a jsem kvůli tomu vážně nešťastná....:/

Odpovědi správkyň témat

  • na normální pocení ti asi jen tak nic nepomůže, všechny deodoranty jsou spíš na překrytí zápachu.... nemám zkušenosti s tím Dricolem co ti tu radí holky, to bych vážně kecala, to nevím, ale možná že to za to stojí. Jinak co se týče nohou pokud ti nepomáhají ani přípravky třeba od Schollu ty jsou vážně na tyhle problémy dobrý, tak pak pravidelnou péči - studená sprška, deodorační krémy a jsou v lékarně i volně desinfekce na nohy. Znám to je to velmi nepříjemné. Zápach z nohou je snad to nejhorší. Možná ještě by bylo dobré zkusit pudry. Mohu se zeptat, nosíš silonky nebo bavněné ponožky? To také dělá hodně, silonky jsou v tomhle nejhorší, u bavlněných které pot sají se to ještě docela dá. A jedna kuriozitka na konec: pocení nohou můj děda "vyléčil" tak, že si nohy sprchoval vyloženě ledovou vodou, je to sice nepříjemné, ale smrad tatam doteď má pokoj. Taky zajímavý :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist