Zánět ledvin??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407944 3.5.2019 23:57

Zdravím všechny, prosím o radu. vždy před ms mě tak pobolívá v podbřišku, jakoby nucení na wc. mám to ted dostat, Ale ted, asi 2 dny zpatky, me zacala bolet zada v okoli ledvin. Včera se to malicko zlepsilo a dnes uz to bolelo minimalne, no zacala jsem mit potrebu moceni co snad kazdou chvili,i kdyz uz tam nic neni. jakoby mam tlak na mocaku. Nemám ale žadne znamky problemu v moci, zadna krev, zbarveni normalni, zadne bolesti, ani rezani. proste me jen boli mocak a ledviny + unava, bolest hlavy. K dr. v pondeli zajdu. Myslite, ze se mi rozjedou jeste nejake dalsi veci, popr. mohl by to byt ten zanet ledvin, nebo neco uplne jineho?
dekuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co si pamatuji z dětství, rak zánět ledvin bolí jako prase. A ani zánět mocaku není žádný medík. Posledně před dvěma lety jsem každé curani probrecela a to jsem dospělá a mám za sebou dva porody 😁 nicméně můžou to být příznaky pristydnuti, takže doporučuji fakt se držet hodně v teple. Klidně si kolem břicha dej hřejivý pás, kočku nebo aspoň umotej svetr. A brusinky a urologicky čaj. Lepší poradna prevence, než to dostat. Držím palce, aby se ti nic nerozjelo.

  • Zánět ledviny jsem mela pred dvěma roky a byla to neprestavaji ukrutna bolest. Chvílemi jsem fakt i slzela. To jsem mela pět mesicu po porodu a rikala jsem, ze ty ledviny jsou horsi. To by te nenechalo na pochybach.
    Jak někdo psal, muze to byt prochladnuti. Suché teplo, popr. ten brusinkovy čaj. Hodne pít. Preji at jsi brzy fit;-)

  • Nejsem doktor, nevím, co by to je, ale urologický čaj a brusinky nic nezkazí :-)

  • Mívám todle taky běžné před MS.. A žádný zánět ledvin apod nemám.. Souvisí to s hormonama vždy kdyz přijde MS tak to přejde ale tak ty 4 dny před MS to začne a je to šílený.. Na zmírnění problémů kolem MS mi doktorka doporučovala pupalku tak zkus třeba pomůže..

  • Zánět ledvin opravdu šíleně bolí a bývá doprovázen i teplotou.. Jak radily holky výše, dostatek tekutin, urologický čaj a podobně nic nezkazí a pokud by se jednalo o začínající zánět močového měchýře, tak díky dostatku tekutin se tomu dá zabránit :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist