Zácpa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183857 8.2.2019 11:37

Ahoj holky,
Chci se zeptat co vám pomohlo na zácpu v těhotenství?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik8.2.2019 18:30

    Zkus vodu ze zkvašeného zelí, to je v tom pytlíku. Jednak je to zdravé a mého manžela to vždy zaručeně prožene. Já na ni nikdy nemám chuť.

  • mně až porod:-) při těhotenství jsem měla (po předchozí špatně zkušenosti) psychicky blok při velké pořebě zatlačit, tak jsem trpěla zácpou. Občas mi na to pomohl jogurt nebo kompotové ovoce:-)

  • Ja mela zacpu po zelezu, neberes ho taky? A dost me prohnalo naopak magnezium, tak to muzes zkusit ;-) A myslim, ze by mohlo pomoct i lnene seminko nebo tepla voda s citronem, po tom letim zarucene :-D

  • stupidiack8.2.2019 18:39

    Jablko nastrouhané nahrubo nechané při pokojové teplotě do zhnědnutí. Nebo švestkový kompot. Nebo hodně semínek ve stravě (třeba ovesná kaše a ještě lžíce semínek). Četla jsem i o lněném semínku, které necháš přes noc nabobtnat ve vodě (půl skleničky), ale to jsem snědla snad jen lžíci, nedalo se to spolknout a šprajclo se mi to v krku. Beru v potaz ale zácpu, která mě trápila po dlouhém ležení v nemocnici (střeva stagnovala), při těhotenství jsem zácpu neměla.

  • Eika8.2.2019 19:00

    Lněné semínko, jak píše stupidiack. Není to žádná slast, ale prý se to dá dávat do jogurtu.

  • Zanthia19.2.2019 5:58

    Já ležela v těhotenství v nemocnici a to mě totálně ucpalo. Když bylo nejhůř, dostala jsem čípek a šlo to rychle. Někdy nabídli lakulózu a po tý jsem měla strašné bolesti. Když mě propustili, doma mi vždycky pomohl mrkvový salát s majonézou a česnekem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist