Začlenění do nové třídy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #325965 18.11.2015 17:41

Ve 3. ročníku gymnázia přestupuji na novou školu do nového kolektivu, který má samozřejmě dívčí "vůdkyni". Chtěla bych se k nim co nejdříve začlenit, ale bojím se různých předsudků a posměšků. Jsem vcelku kamarádská a veselá, ale s lidma, které neznám, se nedokážu příliš bavit. Takže člověk, který se se mnou kamarádí musel mí trpělivost, než jsem se mu otevřela a než mohl poznat mou opravdovou povadu. Na jednu stranu je to dobré, ale právě v tomto případě, kdy se mám seznámit s kolektivem, kde se lidé znají už 2 a půl roku, to vhodné není. Prosím, poraďte mi nějaké rady, nebo způsoby, jak se k nim začlenit. Děkuji

  • 18.11.2015 20:25:32 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sama jsi to vlastně napsala :) záleží na tom, kam chceš patřit a myslím si, že nové kamarády si určitě najdeš. Když víš, jaké jsou tvé problémy snažila bych se s nimi bojovat a být milá a kamarádská :)

  • candyska18.11.2015 18:06

    nechci tě strašit, ale já přišla do kolektivu, kde se znali 4 roky a za další 4 se mi tam nepovedlo začlenit:-D ale to bylo hlavně tím, že jsem byla hrozně tichá a neprůbojná, zlý na mě nebyli a s jednotlivcema jsem se i občas bavit dokázala. Ale když od začátku dáš najevo, že se chceš kamarádit, tak se určitě začleníš. Nebo zkusit s nimi vyrazit na nějakou akci, to taky hodně stmeluje, přeji hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist