Zaciatok tehotenstva - teplota, cipek, hlien

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33556 26.11.2011 11:06

cau holky, potrebovala by som poradit :-)..dnes by som mala dostat MS, teplota je stale vysoka. Minule cykly mi teplota vzdy den pred MS klesla, a vzdy som ju dostala doobeda, takze dnes uz asi nedorazi. Cipek som mala minule cykly uz par dni pred MS mekky. Teraz ho mam stale tvrdy. Okolo cipku mam husty biely hlien. Od minuleho vikendu je mi spatne od zaludku cely den, vo stvrtok a v piatok mi bola strasna zima a od vcera ma strasne bolia bradavky, ale ako keby som ich mala zodrate, podrazdene od oblecenia. TT dnes vysiel z raneho moca negativny. Lutealnu fazu mam len 12 dni.
Zaujima ma, ci ked vam meskala MS, tak teplota bola uz nizsia ale MS dorazila pozde, alebo ste mali teplotu stale vysoku a klesla az potom? Cize, je to kazdy mesiac u zeny rovnake, ale len o par dni posunute, alebo to moze byt kazdy mesiac inak?
Mozem sa zacat pomaly radot z toho, ze by to vyslo, alebo mi teplota este moze klesnut a MS dorazi, i ked som to mala minule mesiace inak? MS mam normalne pravidelnu 29dni a v strese tiez nie som, tak by nemal byt dovod, aby sa mi omeskala. Ma vyznam urobit si dalsi test zajtra, alebo mam radsej pockat az do pondelka, kedze mam lut. fazu iba 12 dni? Nechce sa mi zbytocne testovat, ked by tam este nic nebolo vidiet, ale zase by som rada vedela :-)..dakujem za odpovede :-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, mně se někdy stane, že teplota je po ovulaci stále přibližně stejně vysoko a nakonec bum ,n ani neklesne a je ms, nebo klesá někdy i pár dní před ms. s testíkem bych počkala, pokud jsi ho dělala dneska, tak další až tak v pondělí. 12 dní luteálka je zatím tak nějak nerozhodně, i když ji obvykle takhle míváš. prostě někdy se to může posunout at na jednu nebo druhou stranu, nejsme stroje ;-) i když obvykle to bývá +- stejně. tak tfuj tfuj at jsou na dalším testíku // :-)

  • Nechci teda nic zakřiknout, ale podle mě jsi těhu...
    1) vysoká BT ...
    2) Těhotenský čípek je tvrdý a vyskytuje se bílý hlen - před MS má být opravdu měkký a otevřený. Zkus ještě jestli na čípku nahmatáš otvor, pokud ano tak MS asi přijde, pokud bude uzavřený tak jsi podle mě těhu... ;)
    3) Moje ranné těhu příznaky byly: Nevolnost při lačném žaludku, pálení žáhy, říhání, časté močení (asi tak 2x do hodiny) následované žízní, tlak a šimrání v podbřišku (jak se zvětšovala děloha) a 1den před meškáním MS se mi zvetšily prsa a úplně mě v nich při dotyku bodalo, štípalo... né jako před MS. Prostě bodání v prsou.

    Moc držím palečky ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist