Za jak dlouho vám HA pomohla proti akné, a kdy se vám zvětšila prsa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334638 16.1.2016 23:03

Zdravím, už 5 měsíců pravidelně beru antikoncepci, ale přijde mi, že mi nějak nezabírá :/ Ne kvůli otěhotnění, s nikým jsem nespala, ale co se týče akné a třeba růstu prsou. Vlastně jsem HA začala brát jen kvůli těmito dvěma věcem, ale za těch 5 měsíců nevidím žádný rozdíl. Prsa pořád jedničky a akné pořád stejné. Myslíte, že by pomohlo změnit antikoncepci? Nečekám že bych díky HA měla najednou pětky a akné úplně zmizelo, ale přece jenom, čekala jsem alespoň malou změnu k lepšímu. Zkusím už fakt všechno, jsem zoufalá. Děkuji za odpovědi.

  • 17.01.2016 15:31:42 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 17.01.2016 15:31:42 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pět měsíců? Děláš si srandu, že jo? Jestli bereš antikoncepci kvůli tomu, že čekáš v této oblasti nějaké zázraky, tak s tím okamžitě přestaň. Nejen, že ti v tomhle ohledu vůbec nemusí pomoct (obzvláště ne za pět měsíců), ale můžeš si naopak přivodit takové problémy, že se ti o tom ani nesnilo. Omlouvám se, že možná píšu trochu tvrdě, ale zrovna se s někým bavím o tom, co kdysi způsobila mě, tak jsem ohledně ní v ráži. Ale je to dobře myšleno. Mladé holky s ní pořád začínají, jako tomu bývalo i kdysi, ale starší ženy, které si jejím užíváním prošly, čím dál více antikoncepci odsuzují, protože zjišťují, co je to za svinstvo.

  • Největší chyba je brát prášky kvůli akné a prsům...úplně zbytečně do sebe rvát hormony...nevím o tom, že by po ní rostly prsa...bohužel se dnes předepisuje všem i když nemá sloužit jako ochrana před početím...:-(

  • Na každou z nás HA zabírá jinak co se prsu týče..A co se akné týče nebylo by lepší to řešit na kožním?? HA je svinstvo a brat ho kvuli prsum a akne je opravdu blbost....

  • vanilka0717.1.2016 9:15

    Mna by zaujimalo, ktorý lekar je taky debil, ze predpise HA z dôvodu akné a rastu prs... Jedla som HA necelých 10 rokov a môžem potvrdit, ze HA je svinstvo, ktoré ľudia jedia ako lentilky. HA nie je zázračná pilulka, co riesi problémy. Spustu ich iba oddialuje. Prsia sa mi za cele obdobie nezmenili, ba naopak, po vysadení ich mam o číslo väčšie. Samozrejme to súvisí s tým ako som po vysadení pribrala.. Zdravej pleti viac pomáha správna životospráva, na zlepšenie pleti čistiace čaje a vitaminy (napr. B a Zinok)

  • Jak uz psaly holky... Hrozny nesmysl brat HA kvuli prsum a akne. K tomu akne... Ja na ne vzdy trpela, kdyz jsem zacala brat HA (kvuli neotehotneni), tak zustalo plus minus porad stejne. Ale to, co se stalo po vysazeni.. Plet mastna, neskutecne bolaky podkozni, co nejdou ani vymacknout, jen jsou hrozne videt a hrozne boli. Na pleti cervene fleky od toho, jizvicky... Sileny :( takze moje rada: Vysad ten humus co nejdrive a akne res na koznim. Velikost prsou je dana z 99% geneticky. Zachran na tvoji pleti co se jeste da... :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist