Vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425088 2.1.2021 11:00

Zdravím, jsem s přítelem rok a pul a bydlime spolu. Rozumime si, umime spolu mluvit a milujeme se. Jenže přítel si dá doma 3-4 kousky pivka denne a i kouří. Já sama mám důchod a čekám na operaci (7tis.) a pritel s 18-20tis. pritom neni schopen usetrit nic. Dává mi na domácnost 10tis. a zbytek mu mizi v cigaretach a pivu. Vzdát se toho nechce. Do hospody chodi vetsinou na jedno a to jeste semnou, bezemne nechodi. Jen se bojím jak to bude do budoucna? Zálezi mi na nem, jen se bojim ohledne nasi financni stranky do budoucnosti - v pripade deti atd. si neumim nejak toto predstavit (sam mi rekl ze v pripade deti by mi daval vice penez) ale je vhodne planovat budoucnost kdyz neumi setrit? Mám z toho docela obavu ale nechci vztah zahazovat jen kvuli nejake pochybe. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.1.2021 11:52

    Pro mě by takovej vztah nebyl, nikoho zavislého bych chtěla. Ale já ani přítel téměř nepijeme, ani nekouříme. A ohledně peněz bych byla taky značně ostražitá. S příchodem dětí se dost rodinám výrazně snižuje standard, aby vyšli. Pokud není schopný nic ušetřit, drž kasu ty, přistoupil by na to? Nechtěla bych takovou budoucnost, když bych se každý měsíc bála, zda budu mít na jídlo, ale pán přeci musí být na cigára a chlast.
    Btw dítě bez svatby, bez jistoty?

  • Mám taky chlapa, co neumí ušetřit a být (zatím) bez dětí s příjmem 7000,-Kč, přičemž by mi chlap přispíval 10 000,-Kč, tak si pískám!
    Chlap taky kouří, pivo nebo víno si dá taky, ale tak jedno denně, ale nedává mi nic! Všechno musím hradit já z mateřské (10 000,-Kč) a to máme dvě děti a v únoru bude třetí.
    Platí akorát nájem 10 000,-Kč, což je sice chvályhodné, ale ještě, aby ani to neplatil, to bych ho nepotřebovala vůbec! :-D

  • Risu2.1.2021 21:31

    S alkoholikem bych budoucnost neplanovala...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist