Vysazení antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27873 3.8.2011 17:11

Ahoj,potřebovala bych se tu poptat,jelikož mám problém s vysazením antikoncepce.Beru Mercilon pravidelně a potřebovala jsem si oddálit menzes a tak jsem brala pilulky z dalšího platíčka asi po jeden týden,a před třemi dny jsem měla naposledy pohlavní styk, včera jsem trochu špinila a dnes vůbec nic,předevčírem jsem si vzala antikoncepci naposledy,tak jsem se chtěla zeptat,jestli nemůžu otěhotnět a jestli byl můj postup správný,děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vytaženo z příbalového letáčku ( http://prolife.cz/ ):

    Chcete-li ukončit užívání Mercilonu:
    Užívání Mercilonu můžete ukončit kdykoliv. Pokud nechcete otěhotnět, požádejte svého lékaře, aby vám doporučil jinou metodu kontracepce.

    - pokud chcete oddálit krvácení:
    Pokud chcete oddálit krvácení, začněte užívat tablety z dalšího balení Mercilonu ihned po využívání stávajícího balení. V užívání můžete pokračovat jakkoliv dlouho si přejete, dokud nebude balení prázdné. Přejete-li si, aby krvácení začalo, pouze přerušte užívání. V průběhu užívání z druhého balení se může objevit krvácení z vysazení nebo špinění. Z dalšího balení pak začněte užívat po obvyklém sedmidenním intervalu.


    Podle tohoto jsi udělala správně, takže bys těhotná být neměla, a to špinění podle mě bylo způsobeno spojením platíček, některé tělo to nevydrží. Počkej, zda se MS rozjede, když ne, vyhledala bych lékaře.

  • No já nevím,ale neměla jsi to platíčko dobrat celé i přes to,že jsi chtěla jen na chvíli oddálit MS? Jinak,jeslti jsi těhotná bych se nebála, HA tě chrání ještě dost dlouho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist