Vyražky na hrudi, chrbte a na ramenach

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29972 6.12.2011 20:36

No takže mam 12 ročnu dceru je to pekne dievča ale na chrbte a na hrudi a na ramenach sa jej robia vyražky strašne sa boji ze jej zostanu jazvi lebo podobny problem mala aj na ruke a potom jej tam zostali velmi skarede jazvi . No ku lekarke isť nechce ale nejaku masť alebo niečo by s radosťou priala . Odkedy mala problemi s tou rukou tak sa jej celkovo sa jej rany hojia veľmi tažko a dlho aj ked sa vobec zahoja prosim o radu je s toho uplne vedla a uz sa toho chce zbavit už s tym ma problem asi pol rok prosim povedcte vaše nazory a za rady vopred dakujeme :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jsi jeji máma,tak ji k na kozni proste vem a neptej se ji jestli chce nebo nechce,jde tady preci o jeji zdravi,a pak az bude dospela tak by ti vycetla,ze jsi to zanedbala a na kozni ji nevzala.

  • Přesně tak... Jsi její matka, tak jí to prostě vem a hotovo. ;) Kdyby mě maminka jako malé nedávala ruce do rukavic, nadělala bych si jizev až hanba. Kdyby mi nedala strojek na nohy, ve kterém jsem čtvrt roku probrečela, nechodila bych vůbec nebo špatně. I teď ví moje maminka víc než já. Proto na její rady vždycky dám.

    Jak píší holky, může to být cokoliv... Těch kožních nemocí je opravdu hodně. Rozhodně bych to nenechala být a nezkoušela na to "jen tak něco", abys jí to třeba ještě více nepodráždila (mně plno mastí štípalo, pálilo).

  • tak ji vem aspon ke kosmeticce. ja jsem sama kosmeticka, kazda ti tady muzou napsat jinou mast, ale kazdy mame pokozku jinou... nejspis se bude jednat o zacinajici akne, ale to ti nejlip poradi kosmeticka, nebo kozni.

  • Jak píší holky, já bych jí vzala na kožní, a jak píšeš, že se jí i hůře hojí rány, tak bych řešila o toto, jestli to s tím nemá něco společného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist